Аграрний тиждень. Україна
» » Білорусь заборонила ввезення свинини з Львівщини
» » Білорусь заборонила ввезення свинини з Львівщини

Білорусь заборонила ввезення свинини з Львівщини


Така інформація розміщена на сайті Департаменту ветеринарного і продовольчого нагляду Мінсільгосппроду, повідомляє БЕЛТА.

За інформацією Міжнародного епізоотичного бюро, на території Львівської області зареєстровано випадок захворювання свиней АЧС.

У зв'язку з цим вводяться тимчасові обмеження на ввезення до Білорусі з українського регіону живих свиней, зоопаркових та циркових тварин сприйнятливих видів, свинини (в тому числі м'яса диких кабанів) та іншого харчового свинарського сировини, а також продуктів їх переробки, шкіряної, рогокопитного і кишкового сировини, щетини, мисливських трофеїв, отриманих від тварин сприйнятливих видів, іншої продукції.

Скасовуються всі раніше видані дозволи на ввезення цих товарів з Львівської області до Білорусі.

У департаменті інформують про необхідність посилити заходи контролю щодо забезпечення біологічного захисту великих свинарських комплексів, свинарських ферм і господарств усіх форм власності.

Нагадаємо, 16 серпня спалах АЧС зареєстрована на підприємстві «Галичина-Захід» (Львівська обл.) Все поголів'я підприємства — більше 90 тис. свиней — буде знищено.

agravery.com





Схожі новини
  • Білорусь заборонила імпорт свинини з Луганської області
  • Білорусь заборонила імпорт свинини з Чернівецької області
  • Через АЧС Білорусь заборонила ввезення свинини з Київської області
  • Білорусь вводить тимчасові обмеження ввезення великої та дрібної рогатої худоби з Австрії
  • Білорусь тимчасово не їстиме м'ясо птиці з Індії

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.