Аграрний тиждень. Україна
» » Колишні кияни розвивають агротуризм на Черкащині
» » Колишні кияни розвивають агротуризм на Черкащині

Колишні кияни розвивають агротуризм на Черкащині


Птицю, кролів, ягоди й овочі вирощують виняткого традиційними методами, пише SEEDS.org.ua.

«Ми кияни, які одного дня переїхали в село і вирішили приймати активну участь у розвитку агротуризму в Україні. Ми вирощуємо птицю, кролів, ягоди й овочі традиційними методами – без хімічних добрив і стимуляторів росту. Земля, сонце і вода самостійно чудово справляються з усіма процесами. А птицю й кролів ми годуємо звичайним зерном та комбікормом», — розповідають фермери.

«Багато друзів вже переконалися в натуральності наших продуктів. Ми вважаємо, це найвищий рівень довіри», — вважають Андрій і Гася Оксюковські.

Свій сучасний фермерський будинок молоді фермери звели у форматі guest-house. Гостей ферми дивують не тільки екопродуктами та авторською кухнею, а й затишним відпочинком у яблуневому садочку.

Довідка:

Агротуризм (agritourism) — відпочинковий вид туризму, зосереджений на сільських територіях, який передбачає використання сільського (фермерського) господарства з метою рекреації, освіти чи активного залучення до традиційних форм господарювання.

agravery.com





Схожі новини
  • Туристів на Закарпатті дурять кольоровим медом
  • Проект Єврокомісії з розвитку сільгоспкооперативів стартував в області
  • Експерти прогнозують, що овочі дешевшатимуть
  • Кияни платять за плодоовочеву продукцію на 20% більше, ніж львів’яни
  • ВІДБУДЕТЬСЯ ВИСТАВКА-ЯРМАРОК СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ «УКРАЇНСЬКЕ СЕЛО ЗАПРОШУЄ»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.