Аграрний тиждень. Україна
» » Рівненське господарство практикує безвідходне виробництво ковбас
» » Рівненське господарство практикує безвідходне виробництво ковбас

Рівненське господарство практикує безвідходне виробництво ковбас


Це стверджує генеральний директор «Ідни» Володимир Голуб, передає 

«Рештки тварин і птиці ми не утилізуємо, а переробляємо на корм птиці й тваринам, – пояснив він. – Щоб приготувати такий корм, 30% біологічних решток змішуємо з 70% перемеленої пшениці. Суміш проганяємо через екструдер за температури 120⁰С».

Таким чином знищуються бактерії, але білок залишається живим, підкреслив Володимир Голуб.

Довідка:

«Ідна» має закритий цикл виробництва. Вирощує пшеницю, кукурудзу, цукрові буряки на площі 1,5 тис. га. Утримує 500 тис. курей, 5 тис. голів свиней, 700 голів молочних корів, 160 голів овець. Має комбікормовий завод потужністю 10 тонн на годину, власну бойню, цехи розробки, ковбасні цехи, консервний завод. Виготовляє тушонку, ковбасу.

agravery.com





Схожі новини
  • На відміну від птахівництва, тваринництво демонструє спад
  • На Прикарпатті цьогоріч побільшало корів, овець та птиці
  • Поголів'я ВРХ в Україні в січні 2013 р. збільшилося на 4,5% - до 4,709 млн голів
  • Поголів'я ВРХ в Україні за 9 міс. 2012 р. збільшилося на 1% - до 5,04 млн голів
  • На комплексі «Агромарс» через відключення електроенергії загинуло 100 тис. голів птиці

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.