Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні завершила роботу делегація з Ефіопії з вивчення системи державного контролю за виробництвом харчових продуктів
» » В Україні завершила роботу делегація з Ефіопії з вивчення системи державного контролю за виробництвом харчових продуктів

В Україні завершила роботу делегація з Ефіопії з вивчення системи державного контролю за виробництвом харчових продуктів







Сьогодні,  20 вересня 2019 року,  Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа провів підсумкову зустріч з представниками Міністерства сільського господарства та тваринництва Федеративної Демократичної Республіки Ефіопія, які перебували в Україні з робочим візитом для вивчення вітчизняної системи державного контролю за виробництвом харчових продуктів.

Протягом цього тижня делегація Міністерства сільського господарства та тваринництва Ефіопії відвідали Київську та Вінницьку області,  де ознайомилися з роботою підприємств в регіоні та провели оцінку системи контролю за виробництвом харчових продуктів.

Також делегація здійснила візит до Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.

У ході фінальної зустрічі представники Міністерства сільського господарства та тваринництва Федеративної Демократичної Республіки Ефіопія відзначили ефективну роботу Держпродспоживслужби на місцях.

Також були окреслені майбутні кроки співпраці у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. Учасники зустрічі домовились про розробку та подальше підписання меморандуму про взаєморозуміння у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я тварин та рослин.





Схожі новини
  • Ефіопія перевірить систему державного контролю за виробництвом харчових продуктів в Україні
  • В Україні розпочала роботу делегація Ефіопії для ознайомлення з системою державного контролю за виробництвом харчових продуктів
  • В Україні розпочала роботу місія КНР з оцінки системи державного контролю за виробництвом шроту
  • Місія КНР завершила роботу з оцінки системи держконтролю за виробництвом м’яса ВРХ
  • Україна продовжує налагоджувати співпрацю з країнами Африканського континенту. На черзі – Ефіопія

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.