Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба направила запит на розширення переліку українських виробників молочних продуктів, затверджених на експорт до Китаю
» » Держпродспоживслужба направила запит на розширення переліку українських виробників молочних продуктів, затверджених на експорт до Китаю

Держпродспоживслужба направила запит на розширення переліку українських виробників молочних продуктів, затверджених на експорт до Китаю


Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів звернулася до Генеральної митної адміністрації Китайської Народної Республіки (GACC) із запитом про розширення переліку українських підприємств-виробників молочної продукції, які мають право експорту на ринок КНР.

Так, Держпродспоживслужба пропонує включити ще дві українські компанії до офіційного реєстру затверджених потужностей з виробництва молочної продукції (крім дитячого харчування) для експорту на ринок КНР.

Наразі до офіційного реєстру затверджених потужностей з виробництва молочної продукції включено 35 українських виробників молочної продукції.

Зауважимо, що підприємства, які мають намір експортувати молочні продукти до КНР повинні насамперед ознайомитися з вимогами цієї країни до експорту зазначеної продукції (Відповідні рекомендації розміщені у рубриці «Міжнародне співробітництво» - «Вимоги країн світу»). Також для консультацій просимо звертатися до Управління міжнародного співробітництва (int.dep@dpss.gov.ua).





Схожі новини
  • Право експорту до ЄС мають 308 українських агропідприємств
  • Українські підприємства експортуватимуть заморожену яловичину до Китаю
  • КНР затвердила перелік українських потужностей з виробництва яловичини для експорту на китайський ринок
  • Оновлено перелік українських виробників молочних продуктів, які експортують продукцію до КНР
  • Китай відкрив ринок для ще 9 українських виробників "молочки"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.