Ви коли-небудь замислювались як виготовляється сир? Скільки молока потрібно для виготовлення 1 головки сиру? Як швидко молоко перетворюється на сир? Скільки процесів закладено у його виробництво?
Команда AgroComplex 2019 подолала шлях у 300 км і завітала до ФГ «Лісова коза», генерального бізнес-партнера виставки-ярмарку LOCAL to GLOBAL, що відбудеться в рамках AgroComplex 2019, та зафільмувала процес сироваріння від «А» до «Я», аби поділитися неймовірними враженнями!
У відео Сергій Григір, директор ФГ «Лісова коза», ділиться секретами створення найсмачнішого сиру з козиного молока та детально розповідає про процеси сироваріння.
Продегустувати та оцінити широкий вибір сирів з козиного молока від фермерського господарства“Лісова Коза”можна буде на виставці-ярмаркуLocal to Global з 29 по 31 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі.
Безкоштовне запрошення на виставку: www.invitation.kiev.ua