Аграрний тиждень. Україна
» » У чому секрет найкращих козиних сирів?
» » У чому секрет найкращих козиних сирів?

У чому секрет найкращих козиних сирів?


Ви коли-небудь замислювались як виготовляється сир? Скільки молока потрібно для виготовлення 1 головки сиру? Як швидко молоко перетворюється на сир? Скільки процесів закладено у його виробництво?
Команда AgroComplex 2019  подолала шлях у 300 км і завітала до ФГ «Лісова коза», генерального бізнес-партнера виставки-ярмарку LOCAL to GLOBALщо відбудеться в рамках AgroComplex 2019, та зафільмувала процес сироваріння від «А» до «Я», аби поділитися неймовірними враженнями!
У відео Сергій Григір, директор ФГ «Лісова коза», ділиться секретами створення найсмачнішого сиру з козиного молока та детально розповідає про процеси сироваріння.
Продегустувати та оцінити широкий вибір сирів з козиного молока від фермерського господарства“Лісова Коза”можна буде на виставці-ярмаркуLocal to Global  з 29 по 31 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі.
Безкоштовне запрошення на виставку: www.invitation.kiev.ua





Схожі новини
  • Welcome на Agro-party!
  • Команда AgroComplex 2019 запустила соціальну акцію «Зелений щит планети». Долучайтеся!
  • Як малому агробізнесу стати глобальним брендом
  • Local to Global 2019 Виставка-ярмарок фермерської та крафтової продукції
  • AgroComplex 2019 – виставка ефективних рішень для агробізнесу!

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.