Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині обговорять проблемні питання якості питної води
» » На Херсонщині обговорять проблемні питання якості питної води

На Херсонщині обговорять проблемні питання якості питної води


Инші документи

23 жовтня 2019 року фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведуть засідання круглого столу на тему: «Про проблемні питання якості питної води в м. Херсоні та Херсонській області» У заході візьмуть участь фахівці Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, представники Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Херсонської обласної державної адміністрації, департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради, Південно-Української гідрогеологічної експедиції Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства, МКП «ВУВКГ м. Херсона», комунальних підприємств питного водопостачання в м. Херсоні, громадські організації та інші зацікавлені особи.

У ході зустрічі планується обговорення питань щодо якості питного водопостачання на території Херсонської області, зокрема у сільській місцевості, вимоги Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», результати здійснення державного нагляду за об’єктами питного водопостачання, виконання обласної програми «Питна вода Херсонщини» на 2012-2020 роки тощо.

Місце проведення: м. Херсон, вул. Перекопська, 17, 2 поверх (зала засідань).

Час проведення: 11:00





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять відповідальність за порушення законодавства про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції
  • На Херсонщині обговорять питання взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби у сфері ринкового нагляду
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР
  • На Херсонщині обговорили питання формування тарифів при наданні житлово-комунальних послуг
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.