Аграрний тиждень. Україна
» » Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту антилоп з України до Китаю
» » Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту антилоп з України до Китаю

Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту антилоп з України до Китаю


Компетентні органи України та Китайської Народної Республіки погодили міжнародний ветеринарний сертифікат для експорту антилоп (SAIGA TATARICA) з України до Китайської Народної Республіки.

Раніше між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Головним митним управління Китайської Народної Республіки було підписано меморандум щодо ветеринарного сертифіката для експорту антилоп  з України в КНР.

Детальніше ознайомитися з сертифікатом можна на офіційному сайті Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», рубрика «Сертифікати на експорт з України».





Схожі новини
  • Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту замороженої яловичини з України до Китаю
  • Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту м'яса птиці з України до Японії
  • Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту з України до Туреччини колагену, призначеного для споживання людиною
  • Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту молока та молочної продукції з України до Королівства Саудівська Аравія
  • До уваги суб'єктів господарювання, зацікавлених в експорті молока та молочних продуктів до Китайської Народної Республіки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.