Аграрний тиждень. Україна
» » Проблеми виноробів обговорили на зустрічі в Ужгороді
» » Проблеми виноробів обговорили на зустрічі в Ужгороді

Проблеми виноробів обговорили на зустрічі в Ужгороді


Питання діяльності малих виноробних підприємств Закарпаття та отримання ними ліцензії на виробництво виноробної продукції розглядалося під час зустрічі фахівців ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області з представниками малих виноробних підприємств Берегівського, Виноградівського, Ужгородського районів.

Від Держпродспоживслужби області участь у зустрічі взяв начальник відділу безпечності харчових продуктів Юрій Лазор та директор Закарпатської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Роман Шевчук.

У ході зустрічі були надані роз’яснення щодо порядку подання та правильності заповнення Декларації відповідності матеріально-технічної бази малих виробництв виноробної продукції вимогам законодавства, що додається малими виробниками виноробної продукції до заяви про отримання ліцензії на виробництво алкогольних напоїв.

Було зазначено, що отримання ліцензії для виноробів та медоварів віднедавна максимально спрощено і ця процедура стала більш доступною.





Схожі новини
  • Україна та Словаччина обговорили перспективи розвитку двостороннього співробітництва галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарії
  • Депутати пропонують спростити процедуру отримання дрібними виноробнями ліцензії на виробництво
  • Україна-Казахстан:шляхи співпраці у сфері фітосанітарної безпеки
  • Українські винороби сьогодні презентують свою продукцію у Парижі
  • Плата за ліцензію для підприємств виноробної галузі може змінитись

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.