Аграрний тиждень. Україна
» » Оголошено конкурс на посаду директора ДНДІ з лабораторної діагностики та ветсанекспертизи
» » Оголошено конкурс на посаду директора ДНДІ з лабораторної діагностики та ветсанекспертизи

Оголошено конкурс на посаду директора ДНДІ з лабораторної діагностики та ветсанекспертизи


Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів оголошує про проведення конкурсу на посаду директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м.Київ).

Відповідний наказ від 01 листопада 2019 року № 1052 розміщено на офіційному сайті Держпродспоживслужби.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають науковий ступінь доктора наук або доктора філософії, стаж роботи на посадах наукових працівників та (або) науково-педагогічних працівників не менш як 10 років та досвід роботи на керівних посадах у галузі ветеринарної медицини не менш як п'ять років.

Строк подання документів – два місяці з дня опублікування оголошення.

Вибори керівника державної наукової установи відбудуться 15 січня 2020 року у приміщенні Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м. Київ, вул. Донецька, 30).

Наказ Держпродспоживслужби «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи» від 01 листопада 2019 року №1052





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба закупить обладнання для діагностики АЧС
  • На Чернігівщині спалах АЧС
  • На Одещині новий спалах АЧС
  • На Миколаївщині зафіксували перший випадок АЧС
  • Призначено директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.