Аграрний тиждень. Україна
» » Для протидії рейдерству в Україні створять Експертний офіс з питань держреєстрації
» » Для протидії рейдерству в Україні створять Експертний офіс з питань держреєстрації

Для протидії рейдерству в Україні створять Експертний офіс з питань держреєстрації


Для протидії рейдерству в Україні планується створення Експертного офісу з питань держреєстрації. Джерелом фінансування будуть донорські кошти.

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на Мін’юст, про це повідомила заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Оніщук.

За її сорвами, передбачається, що він налічуватиме 16 фахівців, 10 із яких будуть працювати з матеріалами скарг і готувати підсумки, інші 6 увійдуть до складу Антирейдерської комісії.

Крім того, за словами Ольги Оніщук, в експертному офісі обов’язково буде гаряча телефонна лінія. На дзвінки відповідатиме професійний юрист, який допоможе тим, хто звернувся, розробити порядок їхніх дій для повернення майна.

"Нашою метою є побудова комплексної системи захисту прав і законних інтересів власників нерухомості і бізнесу. Її основним елементом і буде Експертний офіс", - наголосила заступник Міністра.

Нагадаємо, Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності", який передбачає посилення боротьби з рейдерством, вступив у дію 2 листопада.

proagro.com.ua





Схожі новини
  • Зеленський видав указ щодо протидії рейдерству
  • «Еконія» вручила подяку Ірині Паламар за сприяння в захисті компанії від рейдерського захвату
  • Міжвідомча комісія з боротьби з рейдерством може почати роботу восени
  • Олександр Сень візьме участь в Урядовій телефонній «Гарячій лінії»
  • Уряд хоче спростити реєстрацію землі та нерухомості

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.