Аграрний тиждень. Україна
» » Ініціатива громадськості щодо боротьби з фальсифікатом харчових продуктів – у топ-пріоритетах діяльності Уряду, - Тарас Висоцький
» » Ініціатива громадськості щодо боротьби з фальсифікатом харчових продуктів – у топ-пріоритетах діяльності Уряду, - Тарас Висоцький

Ініціатива громадськості щодо боротьби з фальсифікатом харчових продуктів – у топ-пріоритетах діяльності Уряду, - Тарас Висоцький


Ініціатива громадськості щодо боротьби з фальсифікатом харчових продуктів відноситься до топ-пріоритетів діяльності Кабінету Міністрів України. На цьому наголосив заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький 14 листопада 2019 року на прес-конференції з нагоди презентації проєкту «СТОП Фальсифікат».

«Програма діяльності Уряду є насамперед людиноцентричною. Тому до наших пріоритетів відносяться прийняття таких рішень і змін у державі, які спрямовані саме на людей та на покращення якості їх життя, зокрема на забезпечення безпечними та якісними харчовими продуктами», - наголосив Тарас Висоцький та зазначив, що громадська ініціатива з реалізації масштабного медійного проєкту «СТОП фальсифікат» саме на такі цілі і спрямований.

При цьому, як зауважив заступник Міністра, без активної участі та підтримки суспільства дії влади не матимуть достатнього ефекту: «Держава працює в рамках визначених повноважень, які не завжди  дозволяють миттєво реагувати і впроваджувати зміни. Тому для того, аби створити синергію, Уряд, відповідного уповноваженого органу контролю та чесних виробників потрібна активну суспільна участь», - заявив Тарас Висоцький.

На його переконання, у випадку реалізації даного проєкту, надзвичайно важливо довести справу до кінця і відреагувати на отримані результати, «щоб підтвердити дієвість держави і відродити віру споживачів».

Заступник Міністра також наголосив, що Уряд і надалі підтримуватиме проєкти громадськості, які спрямована на людей та розроблені для людей.
Також читайте: В Україні стартує масштабний медійний проєкт «СТОП Фальсифікат»





Схожі новини
  • В Україні стартує масштабний медійний проєкт «СТОП Фальсифікат»
  • Фахівці Держпродспоживслужби візьмуть участь у прес-конференції з нагоди старту проекту «СТОП Фальсифікат»
  • Фахівці Держпродспоживслужби візьмуть участь у пре-конференції з нагоди старту проекту «СТОП Фальсифікат»
  • До 1 серпня 2020 року всі сільгоспземлі будуть внесені в Держгеокадастр – уряд
  • За розвиток агрополітики в Україні відповідатиме Тарас Висоцький

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.