З початку року було вироблено 2,7 мільйона тонн м'яса, 8,3 мільйона тонн молока, 14,3 мільярда штук яєць.
Обсяг виробництва м'яса в Україні в січні-жовтні 2019 року становить 2,7 мільйона тонн (у живій вазі), що на 6,3% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Про це повідомила Державна служба статистики. З
а даними Держстату, виробництво молока в країні в січні-жовтні скоротилося на 3,6% - до 8,3 мільйона тонн. При цьому виробництво яєць зросло на 4% - до 14,3 мільярда штук. У Держстаті зазначили, що наведені дані не враховують інформацію c тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях. Як повідомляв УНІАН, виробництво м'яса в Україні у 2018 році зросло на 1% - до 3,3 мільйона тонн, молока - скоротилося на 2% - до 10 мільйонів тонн, яєць - зросло на 4%, до 16,1 мільярда штук.
ІЦ УАК за матеріалами Уніан
agroconf.org