Аграрний тиждень. Україна
» » Інна Мєтєлєва взяла участь у перегляді портфелю проектів, що фінансуються USAID
» » Інна Мєтєлєва взяла участь у перегляді портфелю проектів, що фінансуються USAID

Інна Мєтєлєва взяла участь у перегляді портфелю проектів, що фінансуються USAID


Інна Мєтєлєва взяла участь у перегляді портфелю проектів, що фінансуються USAID

5 листопада заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Інна Мєтєлєва взяла участь у заході щодо перегляду портфелю проектів, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Участь у заході взяли представники Офісу Президента України, Верховної Ради України, міністерств, обласних державних адміністрацій, Місії USAID, фінансових установ, державних відомств.

«США на сьогодні є важливим стратегічним партнером України, а також найбільшим донором міжнародної технічної допомоги. Послідовна підтримка наших американських партнерів, надання технічної, експертної та фінансової допомоги відіграють важливу роль у реалізації реформ та забезпеченні стабільності в Україні. Ми сподіваємося на розширення програм співпраці з USAID з урахуванням визначених українським Урядом цілей розвитку», - зазначила Інна Мєтєлєва.

Заступниця Міністра окремо подякувала Уряду США за багаторічну підтримку, яка надається через Агентство USAID у питаннях розвитку та реформування сільського господарства України. Вона зауважила, що загальний обсяг допомоги США за часи незалежності склав понад 4,5 млрд дол. США.

В рамках заходу учасники здійснили загальний огляд діяльності USAID, обговорили проекти: «Медійна програма в Україні», «Демократичне врядування у Східній Україні», «Економічна підтримка Східної України», «Проект енергетичної безпеки».

Також обговорені результати проектів, які направлені на економічний розвиток. Зокрема, проекти «Підтримка аграрного і сільського розвитку в Україні», «Кредитування сільськогосподарських виробників» та «Конкурентоспроможна економіка України».

ІЦ УАК за матеріалами me.gov.ua

agroconf.org





Схожі новини
  • Інна Мєтєлєва взяла участь в обговоренні напрямів діяльності “Німецько-українського агрополітичного діалогу” на 2020 рік
  • Відбувся анонс запуску проєкту міжнародної технічної допомоги «Основний кредит для аграрної галузі - Україна»
  • Інна Мєтєлєва обговорила з представниками німецько-українського проєкту щодо органічного землеробства пропозиції подальшої співпраці
  • Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) видано грант Всеукраїнській Аграрній Раді
  • Мінагрополітики та USAID продовжать спільну роботу з розробки законодавчої бази реформ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.