Аграрний тиждень. Україна
» » Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока
» » Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока

    Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока


    Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока

    Агропромхолдинг «Астарта» підвів підсумки діяльності за 2019 р.

    Про це йдеться у повідомленні компанії на своїй сторінці у Facebook.

    Так, у 2019 р. вироблено 75,6 тис.т екстра былого цукру, ще на 37% більше від факту 2018 р. (55 тис.т). І на 31% зменшено втрати цукрових буряків на кагатному полі. Частка цукру вищої категорії становить 95,5%. Також скорочено споживання газу на виробництво на 3,6% від попереднього року.

    «Елеваторні потужності збільшилися на 183 тис. т завдяки запуску Семенівського елеватора на Полтавщині та придбанню Красилівського елеватора на Хмельниччині», — йдеться у повідомленні.

    Крім того, на кінець 2019 р. частка виробництва та реалізації молока екстра гатунку сягнула понад 80% від загального обсягу, хоча роком раніше цей показник становив 30%.

    Також в «Астарті» зазначили, що в 2019 р. впроваджено два модулі діджиталізації агровиробництва: Agrichain Land — управління земельними ділянками та управління полями, а також система Agrichain Farm — управління агровиробництвом.

    «Глобинский переробний завод» перевищив свою проекту потужність (220 тис. т/рік) і переробив рекордні 230 тис. т сої.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroPortal

    agroconf.org





    Схожі новини
  • «Астарта» скоротила продажі цукру на 12%
  • Новини компаній: «Астарта» збільшила виручку на 30%
  • Частка екстра гатунку за п’ять років зросла на 12,4%
  • «Астарта» завершила сезон виробництва цукру
  • «Астартою» скорочено продаж цукру на 20%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока


Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока

Агропромхолдинг «Астарта» підвів підсумки діяльності за 2019 р.

Про це йдеться у повідомленні компанії на своїй сторінці у Facebook.

Так, у 2019 р. вироблено 75,6 тис.т екстра былого цукру, ще на 37% більше від факту 2018 р. (55 тис.т). І на 31% зменшено втрати цукрових буряків на кагатному полі. Частка цукру вищої категорії становить 95,5%. Також скорочено споживання газу на виробництво на 3,6% від попереднього року.

«Елеваторні потужності збільшилися на 183 тис. т завдяки запуску Семенівського елеватора на Полтавщині та придбанню Красилівського елеватора на Хмельниччині», — йдеться у повідомленні.

Крім того, на кінець 2019 р. частка виробництва та реалізації молока екстра гатунку сягнула понад 80% від загального обсягу, хоча роком раніше цей показник становив 30%.

Також в «Астарті» зазначили, що в 2019 р. впроваджено два модулі діджиталізації агровиробництва: Agrichain Land — управління земельними ділянками та управління полями, а також система Agrichain Farm — управління агровиробництвом.

«Глобинский переробний завод» перевищив свою проекту потужність (220 тис. т/рік) і переробив рекордні 230 тис. т сої.

ІЦ УАК за матеріалами AgroPortal

agroconf.org





Схожі новини
  • «Астарта» скоротила продажі цукру на 12%
  • Новини компаній: «Астарта» збільшила виручку на 30%
  • Частка екстра гатунку за п’ять років зросла на 12,4%
  • «Астарта» завершила сезон виробництва цукру
  • «Астартою» скорочено продаж цукру на 20%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.