Аграрний тиждень. Україна
» » Ціни на сою та інші корми зростатимуть: Китай відновлює поголів’я свиней
» » Ціни на сою та інші корми зростатимуть: Китай відновлює поголів’я свиней

Ціни на сою та інші корми зростатимуть: Китай відновлює поголів’я свиней


Ціни на сою та інші корми зростатимуть: Китай відновлює поголів’я свиней

 Останнім часом, через відновлення поголів’я свиней, попит китайських фермерів на сою та інші корми збільшився. Зростання пропозиції спричинило зниження тиску на ціни, утім попит також постійно зростає.


 
Загальнодержавне поголів’я племінних свиноматок в Китаї протягом трьох місяців поспіль послідовно збільшувалось. Дещо зросло і загальне поголів’я. План уряду КНР передбачає, що країна має повністю оговтатись після спалахів африканської чуми свиней вже у 2021 році.
 
На тлі початку відновлення галузі Китай та Сполучені Штати досягли згоди щодо тексту першого ступеня економічної та торговельної угоди, але офіційно її ще не підписали. Підраховано, що імпорт сої в Китай в 2019 – 2020 рр. Складе 87,68 млн. тонн, збільшившись на 5,07 млн ​​тонн або на 6,1% порівняно з попереднім періодом. З четвертого кварталу 2019 року під впливом зростання цін на свиней та різних заходів щодо заохочення свинарства активно відновлювались основні виробничі потужності. Продажі комбікормів в грудні значно зросли – на 10%.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Китай: поголів’я свиней зменшилося на 41% за рік
  • За останні роки кількість знищеного поголів'я свиней через АЧС зменшилася двічі
  • На 70% зростуть ціни на свинину в Китаї вже наступного місяця
  • У ЄС поголів'я свиней зростає, а рентабельність свинарства падає
  • В Україні меншає свиней

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.