Аграрний тиждень. Україна
» » У Deutsche Bahn надаватимуть «Укрзалізниці» консультативні послуги
» » У Deutsche Bahn надаватимуть «Укрзалізниці» консультативні послуги

У Deutsche Bahn надаватимуть «Укрзалізниці» консультативні послуги


У Deutsche Bahn надаватимуть «Укрзалізниці» консультативні послуги

Міністерство інфраструктури України та залізничний оператор Німеччини Deutsche Bahn підписали «Меморандум про взаєморозуміння». Альянс компаній – логічне продовження Плану реструктуризації «Укрзалізниці», яке анонсував Президент України Володимир Зеленський у вересні 2019 року.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук в Facebook.

«Упевнений, що застосування досвіду найбільш успішної європейської залізничної компанії підвищить ефективність і якість ж-д перевезень в Україні», – написав він.

Як зазначив Гончарук, після чергової зустрічі з керівництвом Deutsche Bahn минулого тижня в Києві, Мінінфраструктури прийшло до розуміння формату співпраці: Україна повністю збереже за собою контроль над «Укрзалізницею».

«Німецькі фахівці працюватимуть над реформуванням управлінських механізмів« Укрзалізниці ». Тому відразу відкину все чутки — про продаж або оренду стратегічно важливого державного об’єкта, як УЗ, мова не йде», – зазначив прем’єр-міністр.
ІЦ УАК за матеріалами АгроЮг

agroconf.org





Схожі новини
  • "Укрзалізницю" повернули в підпорядкування Мінінфраструктури
  • Володимир Зеленський: До 1 жовтня подати законопроекти, а до 1 грудня парламенту зняти мораторій та ухвалити закон про обіг землі
  • Для «Укрзалізниці» закуплять 40 американських локомотивів
  • Мораторій на продаж землі скасують до кінця 2019 року
  • Вантажні перевезення подорожчають вже влітку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.