Аграрний тиждень. Україна
» » NIBULON MAX в дії
» » NIBULON MAX в дії

NIBULON MAX в дії


NIBULON MAX в дії

За чотири місяці роботи самохідний плавучий кран проєкту П-140 відвантажив на експорт близько 600 тисяч тонн сільгосппродукції.

За цей період NIBULON MAХ продемонстрував успішну роботу як в умовах порту, так і на відкритому рейді в морі. У власних вантажних трюмах перевозив збіжжя від перевантажувального термінала в м. Миколаїв на зовнішній рейд Миколаївського морського порту, самостійно обслуговуючи їх, проводив вантажно-розвантажувальні роботи. З жовтня 2019 року самохідний плавкран уже перевантажив на експорт продукцію з більше ніж 150 несамохідних суден компанії.

За підрахунками фахівців компанії, NIBULON MAХ підвищить річні обсяги перевалки вантажів флотом на 2–3 млн тонн, збільшивши обсяги перевалки вантажів безпосередньо флотом компанії до 5–6 млн тонн на рік.

Наразі судно працює біля перевантажувального термінала для перевалки зернових та олійних культур компанії у Миколаєві, де здійснює завантаження закордонного судна кукурудзою.

ІЦ УАК за матеріалами Нібулон

agroconf.org





Схожі новини
  • Найсучасніший український флот «НІБУЛОНа» налічує уже 77 одиниць: перше несамохідне судно проєкту В1500 спущено на воду
  • "Нібулон" уперше завантажив зерном самохідний плавкран Nibulon Max
  • Нібулон спустив на воду найбільше за 15 років судно в Україні
  • "Нібулон" ввів в експлуатацію самохідний перевантажувач Nibulon Max
  • Відкриття міжнародного форуму TRANS EXPO ODESA-MYKOLAIV 2019

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.