Аграрний тиждень. Україна
» » Тепличники Полтавщини переходять на вирощування мініовочів
» » Тепличники Полтавщини переходять на вирощування мініовочів

    Тепличники Полтавщини переходять на вирощування мініовочів


    Тепличники Полтавщини переходять на вирощування мініовочів

    Саме у лютому фермерка з Полтавщини Олена Ковальова закладає теплиці з ранніми овочами. Господиня добре знає, на що зараз попит – найбільше потребують мініовочів.

    Мініовочі вигідно вирощувати великими партіями. Їх скуповують кафе і ресторани. Вони підходять для заморожування і маринування.

    За розміром овочі менші, але торгувати ними вигідніше. Фермер має вибір: продати мініогірки по 60 гривень за кіло або дочекатися, поки виростуть, і віддавати по 10 гривень.

    “Вирощую помідори, огірки, баклажани і кабачки. Але улюблениця — цукрова кукурудза сорту Мініголд. Дозріває за 15 тижнів. Качани довжиною 10 сантиметрів зручно вживати у сирому вигляді чи маринувати”, – розповідає Олена Ковальова.

    Також господиня висіває баклажан сорту Патіо бейбі. Дає плоди завдовжки 5 см. На кущі їх до 20 штук. Це компактний сорт, виростає до пів метра.

    “З куща маю 20 плодів, які дозрівають за півтора місяця. Подібно вирощую і кабачки Ізі пік грін. Вони за 50 днів після посіву мають довжину 20 сантиметрів, що дуже зручно для консервування. Ці овочі можна вирощувати у контейнерах на балконах і на городі”, – каже Олена Ковальова.

    ІЦ УАК за матеріалами Seeds

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Названо кращі сорти моркви для врожаю у 2020 році
  • Українські овочі не поступаються вартістю завезеним
  • У Мінагропроді хочуть збільшити фінансування закупівлі молодняка ВРХ
  • Щедра осінь тішить покупців
  • В Україні знову дешевшають овочі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Тепличники Полтавщини переходять на вирощування мініовочів


Тепличники Полтавщини переходять на вирощування мініовочів

Саме у лютому фермерка з Полтавщини Олена Ковальова закладає теплиці з ранніми овочами. Господиня добре знає, на що зараз попит – найбільше потребують мініовочів.

Мініовочі вигідно вирощувати великими партіями. Їх скуповують кафе і ресторани. Вони підходять для заморожування і маринування.

За розміром овочі менші, але торгувати ними вигідніше. Фермер має вибір: продати мініогірки по 60 гривень за кіло або дочекатися, поки виростуть, і віддавати по 10 гривень.

“Вирощую помідори, огірки, баклажани і кабачки. Але улюблениця — цукрова кукурудза сорту Мініголд. Дозріває за 15 тижнів. Качани довжиною 10 сантиметрів зручно вживати у сирому вигляді чи маринувати”, – розповідає Олена Ковальова.

Також господиня висіває баклажан сорту Патіо бейбі. Дає плоди завдовжки 5 см. На кущі їх до 20 штук. Це компактний сорт, виростає до пів метра.

“З куща маю 20 плодів, які дозрівають за півтора місяця. Подібно вирощую і кабачки Ізі пік грін. Вони за 50 днів після посіву мають довжину 20 сантиметрів, що дуже зручно для консервування. Ці овочі можна вирощувати у контейнерах на балконах і на городі”, – каже Олена Ковальова.

ІЦ УАК за матеріалами Seeds

agroconf.org





Схожі новини
  • Названо кращі сорти моркви для врожаю у 2020 році
  • Українські овочі не поступаються вартістю завезеним
  • У Мінагропроді хочуть збільшити фінансування закупівлі молодняка ВРХ
  • Щедра осінь тішить покупців
  • В Україні знову дешевшають овочі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.