Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Розпочинаємо серію щотижневих семінарів з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
АТУ»Новини»Розпочинаємо серію щотижневих семінарів з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Розпочинаємо серію щотижневих семінарів з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

27 лютий, Розділ Новини, переглядів 2 173

Инші документи

Відсьогодні щочетверга о 14:00 кожен територіальний орган Держпродспоживслужби проводитиме тематичний семінар з актуальних питань діяльності Служби.

Під час серії таких заходів підніматимуться питання безпечності харчових продуктів, боротьби з фальсифікатом, організації безпечного, якісного та збалансованого харчання дітей у навчальних закладах, захисту прав споживачів, забезпечення епідемічного благополуччя населення, ветеринарії, фітосанітарії тощо.

Планується, що у семінарах братимуть участь заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький  та керівництво Держпродспоживслужби за принципом несподіванки – тобто про плани здійснити поїздку в ту чи іншу область організатори заходу попереджатися не будуть.

З графіком семінарів, запланованих на 27 лютого 2020 року можна ознайомитися за посиланням.





Схожі новини
  • Керівництво Держпродспоживслужби візьме участь у прес-конференції «СТОП Фальсифікат. МЕД»
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • 21 лютого - публічний звіт Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи
  • На Херсонщині відбудеться семінар щодо вимог законодавства України в сфері захисту споживачів
  • На Херсонщині пройдуть обговорення оздоровчої кампанії 2019 року в регіоні

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.