Аграрний тиждень. Україна
» » Морпорти України збільшили перевалку на 13,5%
» » Морпорти України збільшили перевалку на 13,5%

Морпорти України збільшили перевалку на 13,5%


Морпорти України збільшили перевалку на 13,5%

Станом на 26 лютого стивідорні компанії, що працюють в українських морських портах вже перевалили понад 25 млн тонн вантажів.

Це на 13,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року. РЕКОМЕНДУЄМО Прокуратура проводить обшуки в Одеському морпорту та АМПУ В трьох морпортах обмежена перевалка зернових Про це повідомляє прес-служба Адміністрації морських портів України. Серед портів першість впевнено тримає "Південний", портові оператори якого перевалили 8,86 млн тонн вантажів. Далі йде Миколаїв, де стивідори досягли позначки 4,8 млн тонн. У Чорноморську показник перевалки склав понад 4,25 млн тонн, в Одесі — понад 4 млн тонн. Замикає ТОП-5 портів за обсягом перевалки порт Маріуполь, оператори в якому обробили вже понад 1 млн тонн вантажів. За групами вантажів лідерство продовжують утримувати хлібні — понад 8,7 млн тонн та продукція ГМК — понад 8,85 млн тонн. Замикають трійку лідерів контейнерні вантажі — понад 2 млн тонн. Рубіж у мільйон тонн подолали також вугілля та олія. Нагадаємо, порт «Чорноморськ» у січні збільшив перевалку зерна на 40%.

ІЦ УАК за матеріалами Agravery

agroconf.org





Схожі новини
  • Українські порти досягли рекордного за останні 10 років обсягу перевалки вантажів
  • У січні-вересні 2019 р. морські порти України збільшили перевалювання зерна на 37%
  • Українські морські порти збільшили перевалку вантажів на 16%
  • Морські порти України у січні-лютому збільшили перевалку на 12,5%
  • Морпорти України у січні збільшили перевалку зерна на понад 21%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.