Аграрний тиждень. Україна
» » Закарпаття долучилося до участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу
» » Закарпаття долучилося до участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу

Закарпаття долучилося до участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу



За ініціативи Уряду, 27 лютого 2020 року стартувала Всеукраїнська кампанія щодо профілактики та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 на території України. До Всеукраїнської кампанії з протидії проникненню коронавірусу долучились і фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області.

Спільно з Департаментом освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації розпочато проведення серії роз’яснювальних бесід з адміністраціями, педагогічними колективами та представниками батьківських комітетів навчальних закладів в усіх загальноосвітніх навчальних закладах та закладах дошкільної освіти.

Зокрема, спеціалісти інформують про шляхи зараження коронавірусом та надають рекомендації, як уберегтися від цієї хвороби.

Керівникам та працівникам освітніх закладів також надані відповідні інформаційні матеріали, розроблені Міністерством охорони здоров’я України і Всесвітньою організацією охорони здоров'я, для розміщення на інформаційних стендах у школах та дитячих садочках. 

Такі матеріали розповсюджуватимуться через офіційні веб-сайти органів місцевого самоврядування та навчальних закладів, а також через батьківські чати та месенджери.

Протягом 27-28 лютого 2020 року фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області вже поширили понад 400 інформаційних матеріалів «Коронавірус: профілактика інфікування та поширення» у закладах дошкільної освіти та загальноосвітніх навчальних закладах.

Подальша робота щодо профілактики коронавірусу у навчальних закладах освіти проводитиметься протягом поточного тижня спільно з керівниками районних відділів освіти, керівниками загальноосвітніх навчальних закладах та закладах дошкільної освіти, а також з педагогічними працівниками закладів.





Схожі новини
  • На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби долучилися Всеукраїнської кампанії протидії коронавірусу на території нашої держави
  • Держпродспоживслужба Київської області долучилася до всеукраїнської роз’яснювальної кампанії щодо протидії поширенню коронавірусу
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар-нараду представниками закладів освіти Сєвєродонецька
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби долучились до Всеукраїнської кампанії з протидії коронавірусу
  • 2,5 тис інспекторів та 27,6 тис навчальних закладів візьмуть участь у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.