Аграрний тиждень. Україна
» » ВР сьогодні не розглядатиме законопроект про ринок землі, - Єфремов
» » ВР сьогодні не розглядатиме законопроект про ринок землі, - Єфремов

ВР сьогодні не розглядатиме законопроект про ринок землі, - Єфремов


Верховна Рада (ВР) сьогодні не розглядатиме законопроект про ринок землі. Про це на брифінгу заявив народний депутат, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"За законом про ринок землі, ми провели досить тривалий нараду з міністром сільського господарства, керівником комітету ВР з АПК і лідерами фракцій і прийшли до того, що закон вимагає доопрацювання", - заявив Єфремов. Він підкреслив, що, швидше за все, на вечірньому засіданні буде проголосована про повторному першому читанні проекту закону про ринок землі".

"Ми повинні включити цілий ряд пропозицій до проекту закону, і я сподіваюся, що до кінця грудня ми зможемо прийняти закон у першому читанні... я думаю, що у нас не вийде прийняти закон у цілому до кінця року", - повідомив Єфремов. За його словами, в такому випадку процедура продажу землі сільгосппризначення почне діяти з 2013 р. "За модель ми берм французьку систему продажу землі". - зазначив Єфремов.

РБК-Україна





Схожі новини
  • В ПР мають намір провести референдум щодо ринку землі
  • Асоціації фермерів вимагає проведення референдуму щодо закону про ринок землі
  • У вівторок депутати продовжать мораторій на продаж землі?
  • Партія регіонів обіцяє, що до 13 січня чорноземи не роздерибанять
  • БЮТ готовий обміняти бюджет і ринок землі на Тимошенко

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.