Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»COVID-19 і економіка: як криза вплинула на птахівництво в Італії
АТУ»Новини»COVID-19 і економіка: як криза вплинула на птахівництво в Італії

    COVID-19 і економіка: як криза вплинула на птахівництво в Італії


    COVID-19 і економіка: як криза вплинула на птахівництво в Італії

     Підвищений попит на куряче м’ясо та яйця в італійській роздрібній торгівлі утримує промисловість на плаву, але обмежувальні заходи сповільнюють час виробництва та транспортування м’яса.


     
    На італійський сектор птахівництва вплинуло поширення коронавірусу і “уповільнення активності неминуче”, підтвердив пан Антоніо Форліні, президент UnaItalia, у коментарі для EuroMeat News.
    “Мережа птахівництва Італії, як правило, добре підготовлена ​​щодо протоколів безпеки та управління кризовими ситуаціями, і компанії та їх постачальники можуть продовжувати свою діяльність відповідно до кризового законодавства, прийнятого італійським урядом як найважливіших товарів для харчування населення. Усі виробники птиці та яєць в Італії продовжують операції, такі як розведення, забій, виробництво та розповсюдження, з неминучим уповільненням, але все ще за дотриманням рекомендацій органів влади. Протоколи безпеки були прийняті достроково – ще до випуску офіційних вказівок – щоб мінімізувати ризик зараження між працівниками у всіх офісах та на підприємствах, застосовуючи розумну роботу, соціальне дистанціювання, уповільнення змін та профілактичне вимірювання температури “, – сказав пан Форліні.
     
    Через доступність цін, птиця та яйця були головним вибором у сегменті тваринних білків для італійських споживачів, коли обмежувальні заходи, запроваджені через спалах коронавірусу, змусили їх накопичувати запаси їжі в будинках принаймні на тиждень або близько того.
     
    “Виробники птиці та яєць зараз стикаються зі зростанням попиту з боку роздрібних торговців, таких як великі супермаркети, підштовхувані збільшенням внутрішнього споживання, поки сектор HoReCa закривається. Попит можливо забезпечити завдяки відданості та відповідальності керівництва та працівників усієї галузі. Ми дуже пишаємося всіма зусиллями, завдяки яким у цій драматичній ситуації ми все ще гарантуємо виробництво м’яса та яєць італійському населенню. Усі італійські виробники птиці та яєць також підтримують місцеві громади пожертвами для лікарень та невідкладних служб, забезпечують премії та медичне страхування для працівників”, – додав президент UnaItalia, Антоніо Форліні.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Україна святкує 50-й ювілей організації промислового птахівництва
  • Сенат Італії ратифікував Угоду про асоціацію Україна-ЄС
  • Світовий ринок птиці та коронавірус: прогноз на ІІ квартал 2020 року
  • Ще в одній країні заборонили українські м'ясо та яйця
  • Через коронавірус птахівництво в Китаї під загрозою

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

COVID-19 і економіка: як криза вплинула на птахівництво в Італії

30 березень, Розділ Новини, переглядів 1 491

COVID-19 і економіка: як криза вплинула на птахівництво в Італії

 Підвищений попит на куряче м’ясо та яйця в італійській роздрібній торгівлі утримує промисловість на плаву, але обмежувальні заходи сповільнюють час виробництва та транспортування м’яса.


 
На італійський сектор птахівництва вплинуло поширення коронавірусу і “уповільнення активності неминуче”, підтвердив пан Антоніо Форліні, президент UnaItalia, у коментарі для EuroMeat News.
“Мережа птахівництва Італії, як правило, добре підготовлена ​​щодо протоколів безпеки та управління кризовими ситуаціями, і компанії та їх постачальники можуть продовжувати свою діяльність відповідно до кризового законодавства, прийнятого італійським урядом як найважливіших товарів для харчування населення. Усі виробники птиці та яєць в Італії продовжують операції, такі як розведення, забій, виробництво та розповсюдження, з неминучим уповільненням, але все ще за дотриманням рекомендацій органів влади. Протоколи безпеки були прийняті достроково – ще до випуску офіційних вказівок – щоб мінімізувати ризик зараження між працівниками у всіх офісах та на підприємствах, застосовуючи розумну роботу, соціальне дистанціювання, уповільнення змін та профілактичне вимірювання температури “, – сказав пан Форліні.
 
Через доступність цін, птиця та яйця були головним вибором у сегменті тваринних білків для італійських споживачів, коли обмежувальні заходи, запроваджені через спалах коронавірусу, змусили їх накопичувати запаси їжі в будинках принаймні на тиждень або близько того.
 
“Виробники птиці та яєць зараз стикаються зі зростанням попиту з боку роздрібних торговців, таких як великі супермаркети, підштовхувані збільшенням внутрішнього споживання, поки сектор HoReCa закривається. Попит можливо забезпечити завдяки відданості та відповідальності керівництва та працівників усієї галузі. Ми дуже пишаємося всіма зусиллями, завдяки яким у цій драматичній ситуації ми все ще гарантуємо виробництво м’яса та яєць італійському населенню. Усі італійські виробники птиці та яєць також підтримують місцеві громади пожертвами для лікарень та невідкладних служб, забезпечують премії та медичне страхування для працівників”, – додав президент UnaItalia, Антоніо Форліні.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Україна святкує 50-й ювілей організації промислового птахівництва
  • Сенат Італії ратифікував Угоду про асоціацію Україна-ЄС
  • Світовий ринок птиці та коронавірус: прогноз на ІІ квартал 2020 року
  • Ще в одній країні заборонили українські м'ясо та яйця
  • Через коронавірус птахівництво в Китаї під загрозою

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.