Аграрний тиждень. Україна
» » Роз’яснення щодо експорту в умовах карантинних обмежень надали в Держпродспоживслужбі
» » Роз’яснення щодо експорту в умовах карантинних обмежень надали в Держпродспоживслужбі

Роз’яснення щодо експорту в умовах карантинних обмежень надали в Держпродспоживслужбі


Роз’яснення щодо експорту в умовах карантинних обмежень надали в Держпродспоживслужбі

 Цього тижня експерти Держпродспоживслужби провели відеоконференцію з представниками Європейської бізнес асоціації. Під час онлайн-зустрічі, зокрема, було обговорено питання експорту харчової продукції в умовах карантинних обмежень, проблеми щодо погодження ветеринарних сертифікатів, а також процедуру реєстрації ветеринарних препаратів.


 
“Учасники конференції обговорили особливості роботи суб’єктів господарювання в рамках обмежень, запроваджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2″. Також сторони розглянули основні проблеми, які виникають в процесі погодження форм міжнародних ветеринарних сертифікатів для торгівлі України з такими кранами, як: Великобританія, Франція, Італія, Німеччина, Австрія, Іспанія, Греція, Хорватія, Польща та інші країни. Обговорювалися питання реєстрації ветеринарних препаратів та кормових добавок, зокрема порядок такої реєстрації, а також було обговорено результати перемовин з представниками ЄС щодо можливості застосування в Україні живих вакцин проти сальмонельозу на батьківському поголів’ї птиці”, – йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби та представники Європейської бізнес асоціації обговорили ряд питань імпорту та експорту продукції
  • На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби виявили 22 об’єкти, які порушили карантин
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби продовжують проводити обстеження щодо виконання карантинних заходів
  • На Луганщині Держпродспоживслужба призупинила роботу в понад 750 закладів з метою запобігання поширенню COVID-19
  • Україна та Польща обговорили погодження ряду ветеринарних сертифікатів для двосторонньої торгівлі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.