Аграрний тиждень. Україна
» » Українська продукція може конкурувати з іноземною
» » Українська продукція може конкурувати з іноземною

Українська продукція може конкурувати з іноземною


Втім, без контролю якості досягти найвищих стандартів неможливо, - заявив Микола Азаров. Глава Кабінету міністрів переконаний: наша держава готова до конкурентної боротьби на глобальних ринках.

Про це повідомляє радіо «Эра-ФМ».

«Україна має великий стратегічний потенціал в сільському господарстві і в харчовій галузі. Тут наші реальні конкурентні переваги. Ставлячи високу планку якості до вітчизняного виробника, ми, по-перше, забезпечимо кожного українця здоровою і безпечною їжею, по-друге, зможемо зайняти нішу в торгівлі високоякісними продуктами харчування на зовнішніх ринках. І цей наш потенціал дискредитувати і розтринькувати ми з вами не маємо права. В сьогоднішній складній економічній ситуації, коли світова фінансова криза розгортається новим боком, кожна країна стикається з проблемами, кожна шукає свій рецепт виходу з ситуації. Наш рецепт - опора на власні сили, стимулювання економічного розвитку, продовження росту соціальних гарантій саме за рахунок цього розвитку, - зазначив Микола Азаров.





Схожі новини
  • АПК має стати ключовим сектором для розвитку економіки України
  • Микола Азаров запропонував торговим мережам інвестувати у підвищення якості торгівлі
  • В'єтнам та Україна активізують переговори щодо створення зони вільної торгівлі
  • На організованих ринках реалізується близько 16% селянського молока
  • Зростання попиту на сільгосппродукцію України на 1% здатний забезпечити зростання ВВП на 2,1%, - Азаров

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.