Аграрний тиждень. Україна
» » Азаров виробникам: Не змушуйте брати дубинку
» » Азаров виробникам: Не змушуйте брати дубинку

Азаров виробникам: Не змушуйте брати дубинку


Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час свого виступу на засіданні Об'єднавчого з'їзду Федерації роботодавців звернувся до бізнесменів з пропозицією бути в дійсності діловими партнерами держави і не змушувати її розмахувати палицею над головами недобросовісних виробників, передає кореспондент УНН.
Азаров нагадав, що нещодавно він давав доручення перевірити якісь продовольчі товари і виявилося, що з 20 зразків, які були перевірені, жоден не відповідає стандартам якості. "Я не знаю, на що розраховують бізнесмени, які на ринок поставляють молочні сосиски, де замість м'яса соя...

Я хочу запитати: а совість у цих людей є? Тому, коли ми говоримо про відносини держави і бізнесу, як ділових партнерів, то давайте реально бути партнерами. Не змушуйте державу, грубо кажучи, брати палицю і розмахувати нею по головах абсолютно недобросовісних виробників. Мова ж йде про наше з вами здоров'я і здоров'я наших дітей", - сказав Прем'єр.
УНН





Схожі новини
  • Микола Азаров: Україна і Білорусь активізують створення СП із виготовлення сільгосптехніки
  • Азаров нарікає, що українці їдять мало м'яса
  • Прем’єр-міністр: держава створює нові механізми підтримки кредитування експорту
  • Азаров дав доручення навести лад на продовольчому ринку країни
  • Азаров закликає виробників продуктів харчування не притримувати товар

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.