Аграрний тиждень. Україна
» » Нові робочі місця створюють у м’ясному секторі, попри кризу й пандемію
» » Нові робочі місця створюють у м’ясному секторі, попри кризу й пандемію

    Нові робочі місця створюють у м’ясному секторі, попри кризу й пандемію


    Нові робочі місця створюють у м’ясному секторі, попри кризу й пандемію

     Завдяки новій торговельній угоді з Японією країни ЄС нарощують експорт м’яса та м’ясопродуктів на японський ринок. Зокрема, один з найбільших європейських виробників свинини, компанія Danish Crown розширює потужності та створює нові робочі місця, щоб задовольнити попит з боку Японії.


     
    “Для нас насправді стало несподіванкою, що під час кризи нам потрібно найняти стільки нового персоналу, оскільки з початку року ми вже розширювались і найняли сотні нових працівників. Замовлення з Японії – це замовлення на продукцію, яка потребує кількох ступенів обробки. Ми раді, що маємо можливість створювати нові робочі місця в той час, коли багато інших галузей мають з цим труднощі”, – прокоментував Сорен Ф. Еріксен, генеральний директор Danish Crown Pork.
     
    Минулого року обсяг експорту компанії до Японії становив понад 3 млрд. крон (400 млн. євро). Тоді на продаж йшла переважно свіжа свинина. Утім, наразі через пандемію та додаткові вимоги, експортується більше перероблених м’ясопродуктів.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Продажі м’ясних консервів у ЄС зросли в кілька разів
  • Данія може інвестувати в Україну
  • Донецька область зацікавилась "аграрним" досвідом Канади
  • На Одещині відновлено роботу Заплазького цукрового заводу
  • Фірташ побудує теплицю за 100 мільйонів доларів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Нові робочі місця створюють у м’ясному секторі, попри кризу й пандемію


Нові робочі місця створюють у м’ясному секторі, попри кризу й пандемію

 Завдяки новій торговельній угоді з Японією країни ЄС нарощують експорт м’яса та м’ясопродуктів на японський ринок. Зокрема, один з найбільших європейських виробників свинини, компанія Danish Crown розширює потужності та створює нові робочі місця, щоб задовольнити попит з боку Японії.


 
“Для нас насправді стало несподіванкою, що під час кризи нам потрібно найняти стільки нового персоналу, оскільки з початку року ми вже розширювались і найняли сотні нових працівників. Замовлення з Японії – це замовлення на продукцію, яка потребує кількох ступенів обробки. Ми раді, що маємо можливість створювати нові робочі місця в той час, коли багато інших галузей мають з цим труднощі”, – прокоментував Сорен Ф. Еріксен, генеральний директор Danish Crown Pork.
 
Минулого року обсяг експорту компанії до Японії становив понад 3 млрд. крон (400 млн. євро). Тоді на продаж йшла переважно свіжа свинина. Утім, наразі через пандемію та додаткові вимоги, експортується більше перероблених м’ясопродуктів.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Продажі м’ясних консервів у ЄС зросли в кілька разів
  • Данія може інвестувати в Україну
  • Донецька область зацікавилась "аграрним" досвідом Канади
  • На Одещині відновлено роботу Заплазького цукрового заводу
  • Фірташ побудує теплицю за 100 мільйонів доларів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.