Нові робочі місця створюють у м’ясному секторі, попри кризу й пандемію
06 May, Розділ Новини, переглядів 1 752
Завдяки новій торговельній угоді з Японією країни ЄС нарощують експорт м’яса та м’ясопродуктів на японський ринок. Зокрема, один з найбільших європейських виробників свинини, компанія Danish Crown розширює потужності та створює нові робочі місця, щоб задовольнити попит з боку Японії.
“Для нас насправді стало несподіванкою, що під час кризи нам потрібно найняти стільки нового персоналу, оскільки з початку року ми вже розширювались і найняли сотні нових працівників. Замовлення з Японії – це замовлення на продукцію, яка потребує кількох ступенів обробки. Ми раді, що маємо можливість створювати нові робочі місця в той час, коли багато інших галузей мають з цим труднощі”, – прокоментував Сорен Ф. Еріксен, генеральний директор Danish Crown Pork.
Минулого року обсяг експорту компанії до Японії становив понад 3 млрд. крон (400 млн. євро). Тоді на продаж йшла переважно свіжа свинина. Утім, наразі через пандемію та додаткові вимоги, експортується більше перероблених м’ясопродуктів.
Meat-Inform
Схожі новини
Продажі м’ясних консервів у ЄС зросли в кілька разівДанія може інвестувати в УкраїнуДонецька область зацікавилась "аграрним" досвідом КанадиНа Одещині відновлено роботу Заплазького цукрового заводуФірташ побудує теплицю за 100 мільйонів доларів