Аграрний тиждень. Україна
» » На Донеччині під контролем Держпродспоживслужби працює 41 агропродовольчий ринок
» » На Донеччині під контролем Держпродспоживслужби працює 41 агропродовольчий ринок

На Донеччині під контролем Держпродспоживслужби працює 41 агропродовольчий ринок



Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області з 1 травня здійснюють щоденний контроль за дотриманням санітарно-протиепідемічних правил на агропродовольчих ринках області. На кожному ринку протягом усього часу його роботи перебувають уповноважені посадові особи Держпродспоживслужби, які контролюють дотримання на ринку встановлених нормативно-правовими актами санітарно-протиепідемічних вимог.

Станом на 6 травня в області працював 41 агропродовольчий ринок. За період з 1 травня здійснено 171 перевірку ринків. Під час перевірок фахівцями встановлено 13 порушень санітарно-протиепідемічних вимог.

За результатами перевірок вживаються заходи реагування щодо усунення виявлених порушень. За звітній період керівництву ринків винесено 8 приписів, проінформовано органи місцевої влади – 1, проінформовано органи Національної поліції – 1. Закрито ринків – 5, з яких: самостійно, з ініціативи суб’єкта господарювання – 4, за рішенням місцевих органів влади – 1.





Схожі новини
  • Оперативна інформація про діяльність Держпродспоживслужби щодо дотримання агроринками вимог протиепідемічних заходів
  • На Харківщині забезпечується контроль за виконанням агропродовольчими ринками заходів з протидії поширенню коронавірусу
  • Оперативна інформація про діяльність Держпродспоживслужби щодо дотримання агропродовольчими ринками вимог протиепідемічних заходів
  • На Вінниччині контролюється дотримання протиепідемічних вимог на ринках
  • На Сумщині за порушення вимог карантинного режиму до адмінвідповідальності притягнуто 138 посадовців

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.