Аграрний тиждень. Україна
» » Держінспекцію сільського господарства очолив Тригубенко
» » Держінспекцію сільського господарства очолив Тригубенко

Держінспекцію сільського господарства очолив Тригубенко


Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ призначив Сергія ТРИГУБЕНКА головою Державної інспекції сільського господарства України. Текст відповідного указу від 29 листопада розміщено на офіційному сайті глави держави.
Як повідомляв УНІАН, 13 квітня цього року Президент затвердив положення про Державну інспекцію сільського господарства України. Згідно з документом, Державна інспекція сільського господарства України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямована і координується Кабінетом міністрів України через міністра аграрної політики і продовольства, входить до системи органів виконавчої влади і забезпечує реалізацію державної політики у сфері нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі.

Також визначені основні завдання Держсільгоспінспекції, а саме: реалізація державної політики в сферах здійснення державного нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі, внесення на розгляд міністра пропозицій щодо формування державної політики у зазначених сферах.
УНІАН





Схожі новини
  • Янукович призначив Сеня заступником міністра аграрної політики та продовольства
  • Набув чинності закон про діяльність Мінагропроду і Мінсоцполітики у зв'язку з адмінреформою
  • Зміни до закону про насіння і садивний матеріал набудуть чинності через місяць
  • Президент звільнив Тригубенка з посади голови Держінспекції сільського господарства
  • Затверджено Положення про Державну інспекцію сільського господарства України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.