Аграрний тиждень. Україна
» » УЗА щиро вітає з ювілеєм Леоніда Петровича Козаченка
» » УЗА щиро вітає з ювілеєм Леоніда Петровича Козаченка

УЗА щиро вітає з ювілеєм Леоніда Петровича Козаченка






Українська зернова асоціація щиро вітає Людину-легенду українського аграрного сектору, одного із ініціаторів та засновників Української зернової асоціації, який заклав міцні підвалини для динамічного та успішного розвитку української аграрної галузі на довгі роки Леоніда Петровича Козаченка з ювілеєм та зичимо міцного здоров’я, родинного добробуту, невичерпної енергії та натхнення для нових звершень!   Нехай кожен наступний новий день буде щедрим на досягнення та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події і благодатні справи.   Хай завжди Вас зігрівають люблячі серця рідних, підтримують вірні друзі, допомагають у роботі колеги та однодумці.   Щиро дякуємо за невтомну та самовіддану працю та принциповість, щирість та повагу, за професіоналізм і відданість справі розвитку аграрної галузі. Нехай Ваша цілеспрямованість та наполегливість і надалі будуть рушійною силою в розвитку і процвітанні нашої держави, а незгасаючий оптимізм та незламна воля підтримують Вас на шляху до поставленої мети.

 

 

 





Схожі новини
  • УАК вітає усіх з прийдешнім святом весни!
  • УАК вітає усіх з прийдешнім Новим роком
  • УАК вітає усіх з наступаючим Новим Роком
  • Українська Зернова Асоціація щиро вітає з днем народження Героя України, Генерального директора ТОВ СП «НІБУЛОН» Вадатурського Олексія Опанасовича !
  • Українська Зернова Асоціація щиро вітає з днем народження Володимира Георгійовича Клименка!

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.