Аграрний тиждень. Україна
» » "Овостар Юніон" пройшов аудит на відповідність новій версії сертифікату FSSC 22000 (HACCP)
» » "Овостар Юніон" пройшов аудит на відповідність новій версії сертифікату FSSC 22000 (HACCP)

    "Овостар Юніон" пройшов аудит на відповідність новій версії сертифікату FSSC 22000 (HACCP)


     Система управління харчовою безпекою на обох птахофабриках групи компаній "Овостар Юніон" пройшла аудит на відповідність новій версії FSSC 22000 v.5 (HACCP). Відповідний сертифікат видала французька інспекційно-сертифікаційна компанія Bureau Veritas, один з провідних сертифікуючих органів у світі.




    "Овостар Юніон" йде шляхом безперервного вдосконалення виробничих процесів та зміцнює довіру споживача, пропонуючи натуральний і безпечний продукт. Постійний внутрішній контроль та зовнішні аудити як уповноважених органів, так і клієнтів гарантують стабільно високий рівень якості яйця та яєчних продуктів "Овостар Юніон".
     
    Food Safety System Certification (FSSC 22000) — найсучасніша схема сертифікації управління харчовою безпекою, яка визнана Глобальною Ініціативою Харчової Безпеки (GFSI). Новітня версія FSSC 22000 в першу чергу заснована на оновленому міжнародному стандарті ISO 22000:2018, який передбачає впровадження принципів НАССР. Також вона враховує останні вимоги GFSI та міжнародних сертифікуючих компаній. 
     
    Зміни спрямовані на інтеграцію всіх систем контролю якості та забезпечення сталого розвитку бізнесу для всіх учасників ланцюжка харчової продукції. Нова версія передбачає ще більшу залученість топ-менеджменту в питання безпеки виробничих процесів, поставок та зберігання продуктів, підвищені вимоги до інформування споживачів, зокрема, про алергени, й інші деталі. 

     


    Стандарт FSSC 22000 відображає концепцію постійного моніторингу можливих фізичних, біологічних та інших ризиків та їх контролю у критичних точках (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP), попереджаючи саме виникнення небезпек, а не перевіряючи лише кінцевий продукт. Системні визначення, оцінка та управління факторами, що впливають на якість продуктів харчування, дозволяє "Овостар Юніон" виробляти безпечні яйце та яєчні продукти без застосування антибіотиків.
     

     





    Схожі новини
  • "Овостар Юніон" у січні-вересні скоротив продажі яєць на 16%
  • У Латвії ведеться ​​інформаційна кампанія проти українських виробників яйця
  • "Овостар Юніон" у І півріччі зменшив прибуток на 65%
  • Новини компаній: Risoil Terminal отримав сертифікат ISO 22000: 2005
  • Ринкова капіталізація «Астарти» збільшилася на 62%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

"Овостар Юніон" пройшов аудит на відповідність новій версії сертифікату FSSC 22000 (HACCP)


 Система управління харчовою безпекою на обох птахофабриках групи компаній "Овостар Юніон" пройшла аудит на відповідність новій версії FSSC 22000 v.5 (HACCP). Відповідний сертифікат видала французька інспекційно-сертифікаційна компанія Bureau Veritas, один з провідних сертифікуючих органів у світі.




"Овостар Юніон" йде шляхом безперервного вдосконалення виробничих процесів та зміцнює довіру споживача, пропонуючи натуральний і безпечний продукт. Постійний внутрішній контроль та зовнішні аудити як уповноважених органів, так і клієнтів гарантують стабільно високий рівень якості яйця та яєчних продуктів "Овостар Юніон".
 
Food Safety System Certification (FSSC 22000) — найсучасніша схема сертифікації управління харчовою безпекою, яка визнана Глобальною Ініціативою Харчової Безпеки (GFSI). Новітня версія FSSC 22000 в першу чергу заснована на оновленому міжнародному стандарті ISO 22000:2018, який передбачає впровадження принципів НАССР. Також вона враховує останні вимоги GFSI та міжнародних сертифікуючих компаній. 
 
Зміни спрямовані на інтеграцію всіх систем контролю якості та забезпечення сталого розвитку бізнесу для всіх учасників ланцюжка харчової продукції. Нова версія передбачає ще більшу залученість топ-менеджменту в питання безпеки виробничих процесів, поставок та зберігання продуктів, підвищені вимоги до інформування споживачів, зокрема, про алергени, й інші деталі. 

 


Стандарт FSSC 22000 відображає концепцію постійного моніторингу можливих фізичних, біологічних та інших ризиків та їх контролю у критичних точках (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP), попереджаючи саме виникнення небезпек, а не перевіряючи лише кінцевий продукт. Системні визначення, оцінка та управління факторами, що впливають на якість продуктів харчування, дозволяє "Овостар Юніон" виробляти безпечні яйце та яєчні продукти без застосування антибіотиків.
 

 





Схожі новини
  • "Овостар Юніон" у січні-вересні скоротив продажі яєць на 16%
  • У Латвії ведеться ​​інформаційна кампанія проти українських виробників яйця
  • "Овостар Юніон" у І півріччі зменшив прибуток на 65%
  • Новини компаній: Risoil Terminal отримав сертифікат ISO 22000: 2005
  • Ринкова капіталізація «Астарти» збільшилася на 62%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.