Аграрний тиждень. Україна
» » На м’ясокомбінатах Німеччини покращують умови роботи
» » На м’ясокомбінатах Німеччини покращують умови роботи

На м’ясокомбінатах Німеччини покращують умови роботи


На м’ясокомбінатах Німеччини покращують умови роботи

 На початку травня на м’ясопереробному підприємці в Кесфельді (Німеччина) виявили масштабний спалах коронавірусу серед працівників. Після переробки м’ясокомбінату виявилось, що підприємство працювало з порушеннями трудового законодавства, час змін перевищував дозволені норми, а робітники, більшість з яких були мігрантами з країн Східної Європи, проживали в антисанітарних умовах. Після цього низка компаній галузі зобов’язались покращити умови праці.


Зокрема, дотримуватися більш високих стандартів гігієни і поліпшити умови праці зобов’язалися найбільші підприємства м’ясної промисловості німецької федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія. Йдеться про сім найбільших компаній в регіоні. Вони заявили про те, що погоджуються добровільно поліпшити механізм перевірки стану здоров’я працівників, а також запобігати великій плинності кадрів і змінити умови розміщення робітників.
 
«Ситуація з умовами проживання і праці працівників в м’ясної промисловості є складною і, безумовно, потребує поліпшення», – прокоментував цю подію регіональний міністр сільського господарства Тілль Бакхаус.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Чому Covid-19 «косить» найбільші мясопереробні підприємства США?
  • Уряд пом’якшив умови пасажирських перевезень для підприємств
  • Привітання з Днем працівників харчової промисловості
  • Майбутніх аграріїв навчали успішному працевлаштуванню
  • Рівень смертності серед працівників агропромислового комплексу зріс на 9%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.