Аграрний тиждень. Україна
» » Дошкільні навчальні заклади Кіровоградщини повертаються до роботи
» » Дошкільні навчальні заклади Кіровоградщини повертаються до роботи

Дошкільні навчальні заклади Кіровоградщини повертаються до роботи




За інформацією районних і міських управлінь та відділів Держпродспоживслужби області станом на 9 червня 2020 року на Кіровоградщині вже відкрилися і працюють 142 дошкільні навчальні заклади та дошкільні підрозділи на базі навчально-виховних комплексів, з них 37 у Кропивницькому.

Фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у комісійних обстеженнях дошкільних навчальних закладів з питань організації протиепідемічних заходів на період та здійснили позапланові перевірки ДНЗ.

Перед початком роботи дошкільних навчальних закладів виявлялися такі порушення: недостатня кількість безконтактних термометрів та засобів індивідуального захисту для працівників, не організовано збір засобів індивідуального захисту після використання, не прибрані м'які іграшки, відсутні методичні рекомендації на дезінфікуючі засоби. За результатами перевірок адміністраціям ДНЗ, органам влади та органам місцевого самоврядування було надано рекомендації щодо їх виправлення, до початку відновлення роботи закладів порушення були усунуті.

Робота комісій триває.





Схожі новини
  • На Кіровоградщині запрацювали 34 дошкільних навчальних заклади
  • На Херсонщині відновили роботу 77 дитячих закладів дошкільної освіти
  • Фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини здійснили понад 12 тисяч заходів з профілактики коронавірусу
  • На час карантину на Черкащині фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у понад 500 комісійних обстеженнях суб’єктів господарювання
  • На Кіровоградщині триває робота з протидії поширенню коронавірусу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.