Як у Німеччині планують популяризувати м’ясо місцевого виробництва
30 June, Розділ Новини, переглядів 1 393
Після того як близько тисячі працівників найбільшої німецької компанії, що займається виробництвом м’яса, захворіли на коронавірус, Китай ввів обмеження щодо закупівель свинини у ФРН. Також знизився рівень довіри до німецьких виробників і на внутрішньому ринку. Уряд країни планує вжити низку заходів, щоб повернути довіру німців до місцевих компаній. Про це цього тижня заявив міністр економіки ФРН Петер Альтмайєр в інтерв’ю виданню Deutschlandfunk.
М’ясна промисловість робить значний внесок у забезпечення продовольчої безпеки країни. І саме через довіра до якості м’яса та м’ясопродуктів, виготовлених в Німеччині, вкрай важлива, вважає пан Альтмайєр.
“Щоб повернути популярність німецького м’яса необхідно не тільки виправити всі недоліки, які траплялись під час виробництва, але і притягти до відповідальності посадових осіб, які винні в ситуації, що склалась на підприємствах. Треба також змінити саму структуру роботи компаній, яка привела до масштабного спалаху COVID-19 серед працівників. Це стосується не тільки якості робочих контрактів. Необхідно також переглянути умови праці і місця проживання найманих робітників”, – зазначив міністр економіки ФРН.
Meat-Inform
Схожі новини
ДПЗКУ здатна забезпечити до 15% потреб внутрішнього ринкуНімецькі бізнесмени виступили за санкції проти РосіїМіністр Присяжнюк розповів регіональній владі про першочергові завдання для АПКУкраїнські аграрії уже готуються до активної співпраці із німцямиУ Німеччині думають про припинення виробництва бензину з біоетанолом