Аграрний тиждень. Україна
» » Як у Німеччині планують популяризувати м’ясо місцевого виробництва
» » Як у Німеччині планують популяризувати м’ясо місцевого виробництва

    Як у Німеччині планують популяризувати м’ясо місцевого виробництва


    Як у Німеччині планують популяризувати м’ясо місцевого виробництва

     Після того як близько тисячі працівників найбільшої німецької компанії, що займається виробництвом м’яса, захворіли на коронавірус, Китай ввів обмеження щодо закупівель свинини у ФРН. Також знизився рівень довіри до німецьких виробників і на внутрішньому ринку. Уряд країни планує вжити низку заходів, щоб повернути довіру німців до місцевих компаній. Про це цього тижня заявив міністр економіки ФРН Петер Альтмайєр в інтерв’ю виданню Deutschlandfunk.


     
    М’ясна промисловість робить значний внесок у забезпечення продовольчої безпеки країни. І саме через довіра до якості м’яса та м’ясопродуктів, виготовлених в Німеччині, вкрай важлива, вважає пан Альтмайєр.
     
    “Щоб повернути популярність німецького м’яса необхідно не тільки виправити всі недоліки, які траплялись під час виробництва, але і притягти до відповідальності посадових осіб, які винні в ситуації, що склалась на підприємствах. Треба також змінити саму структуру роботи компаній, яка привела до масштабного спалаху COVID-19 серед працівників. Це стосується не тільки якості робочих контрактів. Необхідно також переглянути умови праці і місця проживання найманих робітників”, – зазначив міністр економіки ФРН.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • ДПЗКУ здатна забезпечити до 15% потреб внутрішнього ринку
  • Німецькі бізнесмени виступили за санкції проти Росії
  • Міністр Присяжнюк розповів регіональній владі про першочергові завдання для АПК
  • Українські аграрії уже готуються до активної співпраці із німцями
  • У Німеччині думають про припинення виробництва бензину з біоетанолом

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Як у Німеччині планують популяризувати м’ясо місцевого виробництва


Як у Німеччині планують популяризувати м’ясо місцевого виробництва

 Після того як близько тисячі працівників найбільшої німецької компанії, що займається виробництвом м’яса, захворіли на коронавірус, Китай ввів обмеження щодо закупівель свинини у ФРН. Також знизився рівень довіри до німецьких виробників і на внутрішньому ринку. Уряд країни планує вжити низку заходів, щоб повернути довіру німців до місцевих компаній. Про це цього тижня заявив міністр економіки ФРН Петер Альтмайєр в інтерв’ю виданню Deutschlandfunk.


 
М’ясна промисловість робить значний внесок у забезпечення продовольчої безпеки країни. І саме через довіра до якості м’яса та м’ясопродуктів, виготовлених в Німеччині, вкрай важлива, вважає пан Альтмайєр.
 
“Щоб повернути популярність німецького м’яса необхідно не тільки виправити всі недоліки, які траплялись під час виробництва, але і притягти до відповідальності посадових осіб, які винні в ситуації, що склалась на підприємствах. Треба також змінити саму структуру роботи компаній, яка привела до масштабного спалаху COVID-19 серед працівників. Це стосується не тільки якості робочих контрактів. Необхідно також переглянути умови праці і місця проживання найманих робітників”, – зазначив міністр економіки ФРН.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • ДПЗКУ здатна забезпечити до 15% потреб внутрішнього ринку
  • Німецькі бізнесмени виступили за санкції проти Росії
  • Міністр Присяжнюк розповів регіональній владі про першочергові завдання для АПК
  • Українські аграрії уже готуються до активної співпраці із німцями
  • У Німеччині думають про припинення виробництва бензину з біоетанолом

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.