Аграрний тиждень. Україна
» » Україна експортуватиме ріпаковий шрот до Китаю
» » Україна експортуватиме ріпаковий шрот до Китаю

Україна експортуватиме ріпаковий шрот до Китаю


Україна експортуватиме ріпаковий шрот до Китаю

Китайська Народна Республіка ухвалила перелік українських потужностей-виробників ріпакового шроту для експорту на китайський ринок. Наразі до зазначеного переліку внесені чотири потужності з виробництва ріпакового шроту.

Про це йдеться на сайті Держпродспоживслужби.

Зазначається, що це рішення стало результатом плідної співпраці обох сторін, в тому числі інспекційної місії Компетентного органу КНР, яка перебувала в Україні у вересні 2019 р. з метою оцінки системи державного контролю за виробництвом ріпакового шроту.

Крім того, 27 листопада 2019 р. був підписаний Протокол ветеринарно-санітарних та фітосанітарних вимог щодо експорту шроту ріпакового з України до Китайської Народної Республіки між Держпродспоживслужбою та Головним митним управлінням КНР. Підписання протоколу свідчило про офіційне відкриття китайського ринку для українського ріпакового шроту.

Слід зауважити, що розширення ринків збуту та створення потужного експортного потенціалу є одним з найголовніших аспектів зовнішньоекономічної діяльності України, зокрема на виконання Експортної стратегії України.

ІЦ УАК за матеріалами Kurkul

agroconf.org





Схожі новини
  • Українські виробники експортери ріпакового шроту схвалені для експорту в КНР
  • Україна та Китайська Народна Республіка підписали двосторонні договори щодо вимог для експорту меду та шроту з України до КНР
  • В Україні розпочала роботу місія КНР з оцінки системи державного контролю за виробництвом шроту
  • Українські підприємства експортуватимуть заморожену яловичину до Китаю
  • КНР затвердила перелік українських потужностей з виробництва яловичини для експорту на китайський ринок

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.