Аграрний тиждень. Україна
» » На Черкащині Держпродспоживслужба посилила контроль за дотриманням протиепідемічних заходів на об’єктах
» » На Черкащині Держпродспоживслужба посилила контроль за дотриманням протиепідемічних заходів на об’єктах

На Черкащині Держпродспоживслужба посилила контроль за дотриманням протиепідемічних заходів на об’єктах


З 22 червня 2020 фахівці Держпродспоживслужби у Черкаській області спільно із представниками Національної поліції, із залученням засобів масової інформації, провели 1250 моніторингових перевірок соціально-значущих об’єктів. Порушення санітарних норм і правил, протиепідемічних заходів, визначених постановами Головного державного санітарного лікаря України, були виявлені на 496 об’єктах.

За результатами проведених перевірок складено 77 протоколів про адміністративні правопорушення у сфері санітарного законодавства. Керівникам підприємств, установ направлено 445 приписів, пропозицій щодо усунення виявлених порушень, на адресу органів влади, місцевого самоврядування, причетних управлінь, відомств, організацій спрямовано 146 інформацій.

Окрім того, фахівці Держпродспоживслужби області ініційовали проведення 28 засідань регіональної та місцевих комісій з ТЕБ та НС.

Детальніше з виявленими порушеннями можна ознайомитися на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби провели 16932 перевірки щодо виконання дотримання вимог протиепідемічних заходів на об’єктах нагляду
  • Про результати дотримання протиепідемічних заходів на об’єктах нагляду за 17-18.06.2020
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провели майже 30 тис. моніторингових обстежень суб’єктів господарювання
  • На Черкащині фахівці Держпродспоживслужби перевірили 2288 об’єктів
  • Держпродспоживслужба провела понад 9,6 тис. моніторингових заходів на об'єктах торгівлі, харчування, перукарнях і салонах краси щодо дотримання ними протиепідемічних заходів у період карантину

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.