Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині Держпродспоживслужба разом з правоохоронцями та ЗМІ обстежує пасажирський транспорт
» » На Чернігівщині Держпродспоживслужба разом з правоохоронцями та ЗМІ обстежує пасажирський транспорт

На Чернігівщині Держпродспоживслужба разом з правоохоронцями та ЗМІ обстежує пасажирський транспорт


Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини у районах і містах здійснюють інспектування суб’єктів господарювання, котрі надають послуги на ринку пасажирських перевезень.

Зокрема, протягом минулого тижня у Варві фахівці територіального управління Держпродспоживслужби разом з представниками Національної поліції та ЗМІ перевірили дотримання тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів автоперевізниками, які здійснюють рейси через населені пункти Варвинського району.

У кожному проінспектованому транспортному засобі водії та пасажири були в захисних масках, майже кожен мав антисептики, але при цьому у багатьох випадках фіксувалася відсутність наочного інформування пасажирів про заходи профілактики коронавірусної хвороби. Спеціалісти Держпродспоживслужби надали відповідні рекомендації.

Моніторинг пасажирських автоперевезень в умовах карантину також провели і в Ічні. Встановлено, що дезінфекцію автобусів підприємці здійснюють самостійно за допомогою обприскувачів. У салонах є наочна інформація для громадян, антисептики для обробки рук, витримується масковий режим, перевезення пасажирів здійснюється в межах кількості місць для сидіння.

У приміщенні автостанції розміщені інформаційні матеріали щодо профілактики COVID-19, облаштоване місце для знезараження рук, на підлозі нанесене тимчасове маркування для дотримання принципу соціального дистанціювання.





Схожі новини
  • На Кіровоградщині за тиждень обстежено понад тисячу об’єктів на дотримання протиепідемічних заходів
  • Фахівці Держпродспоживслужби провели 16932 перевірки щодо виконання дотримання вимог протиепідемічних заходів на об’єктах нагляду
  • Фахівці Держпродспоживслужби за тиждень здійснили понад 14 тисяч перевірок щодо виконання дотримання вимог протиепідемічних заходів на об’єктах нагляду
  • На Дніпропетровщині перевірено понад 5 тис суб’єктів господарювання на дотримання вимог карантинного режиму
  • Уряд пом’якшив умови пасажирських перевезень для підприємств

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.