Аграрний тиждень. Україна
» » Переробка зернових дозволить наростити виробництво протеїну, — Мінекономіки
» » Переробка зернових дозволить наростити виробництво протеїну, — Мінекономіки

Переробка зернових дозволить наростити виробництво протеїну, — Мінекономіки


Переробка зернових дозволить наростити виробництво протеїну, — Мінекономіки

Україна дуже багато експортує зернових, але краще б переробляла.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» сказав міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

«Куди ми можемо переробляти кукурудзу? Об'єктивно, кукурудза не використовується для хліба, в основному це корм, корм для подальшого виробництва протеїну. Ми виробляємо курку, ми виробляємо яйце, ми частково виробляємо свинину, але ми практично не виробляємо яловичину, коренеплоди і рибну продукцію теж, куди комбікорм йде на це. Тому один із напрямків точок зростання — це велика рогата худоба», — сказав він.

Міністр зазначив, що комбікорм відправляється туди, де годують, де вирощують м'ясо, і далі це м'ясо продають.

ІЦ УАК за матеріалами AgroPolit

agroconf.org





Схожі новини
  • Нам важливо мати нульовий торговий баланс з нашими партнерами, - Петрашко
  • Петрашко озвучив найбільш реалістичний прогноз врожаю зернових у 2020 році
  • Ігор Петрашко: Українська система має видавати підприємцям кредитів на 400 млрд грн в рік
  • Оновлена програма “доступні кредити 5-7-9%” дозволить підприємцям отримати до 35 млрд грн., - Ігор Петрашко
  • Микола Азаров: Перспективи розвитку цукрової галузі є

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.