Аграрний тиждень. Україна
» » УЗА: безкоштовні вебінари про особливості вирощування та якість українського зерна
» » УЗА: безкоштовні вебінари про особливості вирощування та якість українського зерна

    УЗА: безкоштовні вебінари про особливості вирощування та якість українського зерна






    УЗА спільно з компанією Agmintest Control Union організовує серію безкоштовних вебінарів для представників української аграрної галузі, присвячених особливостям вирощування зернових в Україні, а також якості та безпечності українського зерна.

    Вебінари відбудуться 4, 6 та 11 серпня 2020 року, початок о 14.00. Реєстрація на вебінари за посиланнями нижче. Посилання на вебінар буде надісланий після реєстрації на вказану електронну пошту напередодні проведення вебінару.

     

    Вебінар №1. «Пшениця. Склад, властивості, специфіка якості української пшениці»

    Лектор: Топораш І.Г., к.т.н., директор лабораторії Агмінтест Контрол Юніон.

    Реєстрація: https://forms.gle/Qdpa74JDWwV3XdZ5A

    Тематика:



    Походження, класифікація, розповсюдження, склад пшениці.



    Властивості крохмально-амілазного комплексу пшениці. Число падіння. Приклад розрахунку партії зерна з заданим числом падіння.



    Властивості білково-протеїназного комплексу пшениці: вміст білка, клейковини, якість клейковини, «сила» (W) пшениці, їх взаємозв’язок.



    Сорт пшениці та його вплив на господарсько-цінні ознаки: врожайність, стійкість до хвороб, хлібопекарські властивості.



    Показники якості української пшениці, їх особливості, специфіка якості пшениці останніх років врожаю.

    За новинами стежте за посиланням на сторінці події: https://www.facebook.com/events/757016395045831/

     

    Вебінар №2. «ГМО – створення, застосування, методи визначення, ризики використання».

    Лектор: Кисельов Ю.В., завідувач департаментом молекулярних досліджень лабораторії Агмінтест Контрол Юніон.

    Реєстрація: https://forms.gle/hG7TQNgS4BGfJGJ8A

    Тематика:



    Створення та застосування ГМО



    Різновиди ГМ рослин та ГМ елементів. RoundUp Ready соя як приклад ГМ рослини.



    Методи виявлення ГМО: імуноферментний (ІФА) та полімеразно ланцюгової реакції (ПЛР).



    Контроль якості та ризики контамінації в лабораторії і при операціях з вантажем.



    ГМ лінії, що дозволені в ЕС. Що означає “Non GMO”,  “GMO free”, “GMO per EU”.



    Ризики ГМО. Вимоги до вмісту та маркування ГМО в різних країнах.

    За новинами стежте за посиланням на сторінці події: https://www.facebook.com/events/299793377804130/

     

    Вебінар №3. «Кукурудза: походження, склад, класифікація, особливості показників якості за різними стандартами».

    Лектор: Барковська Ю.С., провідний фахівець департаменту загальнолабораторних досліджень лабораторії Агмінтест Контрол Юніон.

    Реєстрація: https://forms.gle/bjJb8hBckQfgKgki7

    Тематика:



    Походження, класифікація, склад кукурудзи.



    Особливості вирощування та використання кукурудзи.



    Показники якості кукурудзи та рекомендовані обмежувальні кондиції.



    Особливості визначення показників якості кукурудзи за різними стандартами.



    Статистика показників якості української кукурудзи за останні роки.

    За новинами стежте за посиланням на сторінці події: https://www.facebook.com/events/1179334915758156/





    Схожі новини
  • Другий вебінар з циклу «Організація роботи елеваторів в умовах пандемії коронавірусу»
  • Перший вебінар з циклу «Організація роботи елеваторів в умовах пандемії коронавірусу».
  • Навчальні вебінари: організація роботи елеватора в умовах пандемії коронавірусу
  • Безкоштовні вебінари «Форсмажор і що з ним робити?...»
  • Як шукати гроші агровиробнику? Дізнайтеся на вебінарі!

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

УЗА: безкоштовні вебінари про особливості вирощування та якість українського зерна






УЗА спільно з компанією Agmintest Control Union організовує серію безкоштовних вебінарів для представників української аграрної галузі, присвячених особливостям вирощування зернових в Україні, а також якості та безпечності українського зерна.

Вебінари відбудуться 4, 6 та 11 серпня 2020 року, початок о 14.00. Реєстрація на вебінари за посиланнями нижче. Посилання на вебінар буде надісланий після реєстрації на вказану електронну пошту напередодні проведення вебінару.

 

Вебінар №1. «Пшениця. Склад, властивості, специфіка якості української пшениці»

Лектор: Топораш І.Г., к.т.н., директор лабораторії Агмінтест Контрол Юніон.

Реєстрація: https://forms.gle/Qdpa74JDWwV3XdZ5A

Тематика:



Походження, класифікація, розповсюдження, склад пшениці.



Властивості крохмально-амілазного комплексу пшениці. Число падіння. Приклад розрахунку партії зерна з заданим числом падіння.



Властивості білково-протеїназного комплексу пшениці: вміст білка, клейковини, якість клейковини, «сила» (W) пшениці, їх взаємозв’язок.



Сорт пшениці та його вплив на господарсько-цінні ознаки: врожайність, стійкість до хвороб, хлібопекарські властивості.



Показники якості української пшениці, їх особливості, специфіка якості пшениці останніх років врожаю.

За новинами стежте за посиланням на сторінці події: https://www.facebook.com/events/757016395045831/

 

Вебінар №2. «ГМО – створення, застосування, методи визначення, ризики використання».

Лектор: Кисельов Ю.В., завідувач департаментом молекулярних досліджень лабораторії Агмінтест Контрол Юніон.

Реєстрація: https://forms.gle/hG7TQNgS4BGfJGJ8A

Тематика:



Створення та застосування ГМО



Різновиди ГМ рослин та ГМ елементів. RoundUp Ready соя як приклад ГМ рослини.



Методи виявлення ГМО: імуноферментний (ІФА) та полімеразно ланцюгової реакції (ПЛР).



Контроль якості та ризики контамінації в лабораторії і при операціях з вантажем.



ГМ лінії, що дозволені в ЕС. Що означає “Non GMO”,  “GMO free”, “GMO per EU”.



Ризики ГМО. Вимоги до вмісту та маркування ГМО в різних країнах.

За новинами стежте за посиланням на сторінці події: https://www.facebook.com/events/299793377804130/

 

Вебінар №3. «Кукурудза: походження, склад, класифікація, особливості показників якості за різними стандартами».

Лектор: Барковська Ю.С., провідний фахівець департаменту загальнолабораторних досліджень лабораторії Агмінтест Контрол Юніон.

Реєстрація: https://forms.gle/bjJb8hBckQfgKgki7

Тематика:



Походження, класифікація, склад кукурудзи.



Особливості вирощування та використання кукурудзи.



Показники якості кукурудзи та рекомендовані обмежувальні кондиції.



Особливості визначення показників якості кукурудзи за різними стандартами.



Статистика показників якості української кукурудзи за останні роки.

За новинами стежте за посиланням на сторінці події: https://www.facebook.com/events/1179334915758156/





Схожі новини
  • Другий вебінар з циклу «Організація роботи елеваторів в умовах пандемії коронавірусу»
  • Перший вебінар з циклу «Організація роботи елеваторів в умовах пандемії коронавірусу».
  • Навчальні вебінари: організація роботи елеватора в умовах пандемії коронавірусу
  • Безкоштовні вебінари «Форсмажор і що з ним робити?...»
  • Як шукати гроші агровиробнику? Дізнайтеся на вебінарі!

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.