Аграрний тиждень. Україна
» » Молочний ринок страждає від відсутності достатніх обігових коштів
» » Молочний ринок страждає від відсутності достатніх обігових коштів

Молочний ринок страждає від відсутності достатніх обігових коштів


Молочний ринок щороку втрачає 5-6% в обсягах сирого молока , а також страждає від відсутності достатніх обігових коштів. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова ради директорів АТ "Молочний альянс" Сергій Вовченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Молочна галузь в цьому році серйозно страждає від відсутності достатніх обігових коштів, обігові кошти вимивалися з початку року у зв'язку з тим, що дотації виробника молока урядом були відмінені, помінялася система дотування... Оскільки дотацій цього року немає, плюс кожного року 5-6% ринок втрачає в обсягах сирого молока. Дефіцит породжує зростання ціни, і сама ціна на молоко також виросла", - повідомив Вовченко.

Також, за словами Вовченка, проблеми на молочному ринку створює низька купівельна спроможність населення, нестача та низька якість молока і, відповідно, зростання цін на нього.





Схожі новини
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%
  • Внесення молока в список об’єктів державного цінового регулювання загрожує банкрутством сільгосппідприємств і молокопереробних компаній
  • Аграрний фонд почав закупівлі сухого молока і масла
  • Аграрний фонд викупить надлишки сухого молока
  • Мінагрополітики планує закуповувати молоко у виробників за торішніми цінами, - Присяжнюк

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.