Аграрний тиждень. Україна
» » Бізнесу профінансовано вже 5,5 млрд грн. за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»
» » Бізнесу профінансовано вже 5,5 млрд грн. за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Бізнесу профінансовано вже 5,5 млрд грн. за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»


Бізнесу профінансовано вже 5,5 млрд грн. за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

За минулий тиждень уповноважені банки Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» уклали 246 нових кредитних угод на загальну суму 653 мільйонів гривень. Загалом, станом на 25 серпня 2020 року, вже видано 2444 кредитів на загальну суму 5,546 мільярда гривень.

“Щотижня бізнес подає все більше заявок на фінансування в межах програми 5-7-9. Щоб ще більше підприємців отримали доступ до неї, Уряд розробив законопроєкт про державні портфельні гарантії такого кредитування і сьогодні депутати ВРУ підтримали його в першому читанні. Це відповідь на запити бізнесу отримати кредит у разі відсутності необхідної застави”, - прокоментував Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

За минулий тиждень за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» банки рефінансували більше ніж півмільярда гривень (535,6 млн. грн) та надали 76,2 млн грн. інвестиційних кредитів та позик на оборотний капітал.

Загалом в рамках програми вже рефінансовано кредитів на 4,447 мільярда гривень та видано мільярд гривень інвестиційних кредитів.

У рамках спеціального антикризового кредитного пакету програми, який був введений урядом на час дії карантинних обмежень у зв’язку з всесвітньою пандемією Covid19, підприємці вже отримали позик на суму 110,3 мільйона гривень.

ІЦ УАК за матеріалами me.gov.ua

agroconf.org





Схожі новини
  • За програмою 5-7-9 профінансовано вже майже 5 млрд грн для українського бізнесу
  • Доступних кредитів за програмою 5-7-9 вже видано на 2,4 млрд грн - Петрашко
  • За програмою «Доступні кредити 5-7-9%» український бізнес отримав понад 1 млрд грн, – Петрашко
  • 178 нових позик для бізнесу за тиждень: програма «доступні кредити 5-7-9%» набирає обертів.
  • «Доступні кредити 5-7-9%»: майже 100 нових угод на суму в більш ніж 100 мільйонів гривень за тиждень

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.