Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні оприлюднено готовність агропідприємств до мультикультурної переробки олійних
» » В Україні оприлюднено готовність агропідприємств до мультикультурної переробки олійних

    В Україні оприлюднено готовність агропідприємств до мультикультурної переробки олійних


    В Україні оприлюднено готовність агропідприємств до мультикультурної переробки олійних

    За даними опитування представників провідних підприємств українського ринку, що спеціалізуються на переробці сої, 25% респондентів позитивно оцінюють готовність української олійних галузі до мультикультурної переробки і бачать істотні її переваги над монокультурною.

    Про це повідомляє АПК-інформ.

    «Я вважаю, що в мультипереробку варто вкладатися саме тому, що немає стабільності по сировині. Тобто в цьому році «вистрілює» соя, в наступному – соняшник, а потім – рапс. А якщо у тебе монокультурна переробка, то ти, звичайно, заручник ринкової ситуації і повинен підлаштовуватися під мінливі агрокліматичні умови, під які приймаються закони і т.д. Якщо ти спеціалізуєшся на одній культурі, то ти завжди в зоні ризику. Тому я вважаю, що за мультіпереработкой майбутнє », – вважає комерційний директор« ФАЛЬКОН-Агро »Олег Доманов.

    У той же час аналогічна частка учасників опитування операторів ринку не згодна з його думкою.

    «Готовність галузі невисока, дуже мало тих, хто здатний це втілити, не всім вистачає капіталовкладень і інвестицій. До того ж є питання технічного характеру. Пробували паралельно рапс переробляти, але на цьому справа і закінчилося. Ріпак взагалі складний в переробці»,- висловив свою думку один з респондентів.

    Разом з тим, 30% опитаних не змогли відповісти на дане питання, а кожен п’ятий вважає, що лише близько половини українських підприємств готові до мультипереробки олійних культур.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Agri Invest Forum 2018: 86% аграріїв відмітили згубні наслідки «олійних правок» для аграрної галузі
  • Cтартові ціни на соняшник нового врожаю
  • Залишки зернових та олійних культур на складах складають понад 4 млн тонн
  • «Укртютюн» оцінює частку нелегальної тютюнової продукції в Україні в 10% ринку
  • РИНОК ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР 2010. РОБОТА ГАЛУЗІ ЗА УМОВ ВІДМІНИ ЕКСПОРТНОГО МИТА

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні оприлюднено готовність агропідприємств до мультикультурної переробки олійних


В Україні оприлюднено готовність агропідприємств до мультикультурної переробки олійних

За даними опитування представників провідних підприємств українського ринку, що спеціалізуються на переробці сої, 25% респондентів позитивно оцінюють готовність української олійних галузі до мультикультурної переробки і бачать істотні її переваги над монокультурною.

Про це повідомляє АПК-інформ.

«Я вважаю, що в мультипереробку варто вкладатися саме тому, що немає стабільності по сировині. Тобто в цьому році «вистрілює» соя, в наступному – соняшник, а потім – рапс. А якщо у тебе монокультурна переробка, то ти, звичайно, заручник ринкової ситуації і повинен підлаштовуватися під мінливі агрокліматичні умови, під які приймаються закони і т.д. Якщо ти спеціалізуєшся на одній культурі, то ти завжди в зоні ризику. Тому я вважаю, що за мультіпереработкой майбутнє », – вважає комерційний директор« ФАЛЬКОН-Агро »Олег Доманов.

У той же час аналогічна частка учасників опитування операторів ринку не згодна з його думкою.

«Готовність галузі невисока, дуже мало тих, хто здатний це втілити, не всім вистачає капіталовкладень і інвестицій. До того ж є питання технічного характеру. Пробували паралельно рапс переробляти, але на цьому справа і закінчилося. Ріпак взагалі складний в переробці»,- висловив свою думку один з респондентів.

Разом з тим, 30% опитаних не змогли відповісти на дане питання, а кожен п’ятий вважає, що лише близько половини українських підприємств готові до мультипереробки олійних культур.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • Agri Invest Forum 2018: 86% аграріїв відмітили згубні наслідки «олійних правок» для аграрної галузі
  • Cтартові ціни на соняшник нового врожаю
  • Залишки зернових та олійних культур на складах складають понад 4 млн тонн
  • «Укртютюн» оцінює частку нелегальної тютюнової продукції в Україні в 10% ринку
  • РИНОК ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР 2010. РОБОТА ГАЛУЗІ ЗА УМОВ ВІДМІНИ ЕКСПОРТНОГО МИТА

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.