Аграрний тиждень. Україна
» » "Новаагро" купує олійний завод на Харківщині
» » "Новаагро" купує олійний завод на Харківщині

"Новаагро" купує олійний завод на Харківщині


"Новаагро" купує олійний завод на Харківщині

нтимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ "Новаагро Україна" на придбання заводу з переробки насіння олійних культур.

Про це повідомляє "ПроАгро Груп".

"Надано дозвіл ТОВ "Новаагро Україна" (м.Харків, Україна) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що складається з рухомого і нерухомого майна, яке належить ТОВ "Васищевський завод рослинних олій" (смт. Васищеве, Харківський р-н., Харківська обл., Україна), і реалізується акціонерним товариством "Перший Український Міжнародний Банк" (м.Київ, Україна.) з метою забезпечення іпотекою грошових вимог через невиконання договірних зобов'язань цим товариством", - йдеться в повідомленні АМКУ

Уточнюється, що актив забезпечує можливість здійснення господарської діяльності з переробки насіння олійних культур (соняшнику) і виробництва нерафінованої соняшникової олії та соняшникового шроту.

Група компаній "Новаагро" здійснює свою діяльність у сфері виробництва, транспортування, реалізації сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки. Також в структуру підприємства входить птахівниче господарство.

ІЦ УАК за матеріалами ПроАгро Груп

agroconf.org





Схожі новини
  • «Кредобанк» видав групі компаній «Новаагро» 100 млн гривень кредиту
  • ТОВ «НОВААГРО Україна» отримала дозвіл на постачання електричної енергії.
  • Членом УАК стала група компаній "НОВААГРО Україна"
  • АМКУ разрешил \"Новаагро Украина\" приобрести контроль в сельхозпредприятии \"Картамыш\"
  • АМКУ разрешил \"Новаагро Украина\" приобрести контроль в сельхозпредприятии \"Картамыш\"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.