Аграрний тиждень. Україна
» » В серпні зерновоз УЗ на “голландських аукціонах” подорожчав на 94 грн/добу
» » В серпні зерновоз УЗ на “голландських аукціонах” подорожчав на 94 грн/добу

В серпні зерновоз УЗ на “голландських аукціонах” подорожчав на 94 грн/добу


В серпні зерновоз УЗ на “голландських аукціонах” подорожчав на 94 грн/добу

В серпні Укрзалізниця через механізм “голландських аукціонів” Prozorro. Продажі успішно реалізувала 925 відправок у зерновозах, що на 925 менше, ніж у минулому місяці. Про це повідомляє аналітичний відділ Rail.insider.

Відсоток успішних аукціонів склав 96.3%. А частка відправок у зерновозах, які реалізовувались через Prozorro.Продажі, склала менше 2% від загального обсягу навантаження в зерновози.

Середньозважена вартість, яку замовники пропонували за вагон, порівняно з минулим місяцем збільшилась на 94 грн та склала 867 грн/добу без ПДВ.

Протягом серпня Укрзалізниця один раз підвищувала поріг мінімальної вартості зерновоза до 738.40 грн/добу без ПДВ. На сьогодні поріг його мінімальної вартості складає 680.00 грн/добу без ПДВ.

Також слід відзначити, що у серпні було заплановано проведення 64 аукціонів на обкотишовози, але жоден з них так і не відбувся.

Відзначимо, що в серпні Укрзалізниця прийняла до перевезення 39 423 вагонів, завантажених пшеницею. Це становить 71,3% від загальної кількості вагонів, навантажених зерновими та олійними культурами.

Раніше аналітичний відділ Rail.insider повідомляв, що обсяги навантаження зерна в зерновози за перші 2 місяці поточного маркетингового року впали на 8.7%.

ІЦ УАК за матеріалами Rail.insider

agroconf.org





Схожі новини
  • З вересня «Укрзалізниця» здійснюватиме відправку зерна за довгостроковими контрактами маршрутами
  • «Укрзалізниця» збільшила середньодобовий навантаження зерновозів на 12,5%
  • «Укрзалізниця» виставила на продаж в ProZorro 24 зернових маршрутів
  • Держгеокадастр зриває пілот по земельним аукціонам в Prozorro.Продажі — Кубів
  • «Укрзалізниця» повідомила середню вартість користування зерновозами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.