Аграрний тиждень. Україна
» » За рік курятина подешевшала на 20%
» » За рік курятина подешевшала на 20%

    За рік курятина подешевшала на 20%


    За рік курятина подешевшала на 20%

    За рік, з серпня 2019 по серпень 2020 року, в Україні подешевшала свинина і курятина, а от ціни на яловичину, м’ясопродукти та сало зросли, повідомляє видання AGRI-GATOR з посиланням на дані Державної служби статистики.

    За підсумками минулого місяця, середня ціна свинини в Україні склала 119,51 грн за кілограм, це на 1,7% менше, ніж у серпні 2019 року. Курятина (філе) подешевшала на 20,3% і вартувала в середньому 87,39 грн за кілограм. А от ціна на тушки курей знизилась менш помітно – на 16,1% до 52,18 грн за кілограм.

    У той же час, яловичина за рік подорожчала на 9,5%. У серпні середня ціна на цей вид м’яса в Україні склала 142,59 грн за кілограм.

    Сало в середньому вартувало 73,27 грн за кілограм, що на 0,7% більше, ніж у серпні минулого року. Що ж до м’ясопродуктів, то ковбаса варена першого ґатунку подорожчала на 2,1%. Середня ціна на цей продукт в серпні склала 99,49 грн за кілограм.

    ІЦ УАК за матеріалами Meat-Inform

    agroconf.org





    Схожі новини
  • З початку року подешевшали курятина, яйця та сало
  • Інфляційний барометр: в Україні подорожчали всі види м’яса
  • Курятина стала дорожчою за свинину
  • Інфляційний барометр: курятина стала дорожчою за свинину
  • Свинина - дешевшає, риба та курятина — дорожчають

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

За рік курятина подешевшала на 20%


За рік курятина подешевшала на 20%

За рік, з серпня 2019 по серпень 2020 року, в Україні подешевшала свинина і курятина, а от ціни на яловичину, м’ясопродукти та сало зросли, повідомляє видання AGRI-GATOR з посиланням на дані Державної служби статистики.

За підсумками минулого місяця, середня ціна свинини в Україні склала 119,51 грн за кілограм, це на 1,7% менше, ніж у серпні 2019 року. Курятина (філе) подешевшала на 20,3% і вартувала в середньому 87,39 грн за кілограм. А от ціна на тушки курей знизилась менш помітно – на 16,1% до 52,18 грн за кілограм.

У той же час, яловичина за рік подорожчала на 9,5%. У серпні середня ціна на цей вид м’яса в Україні склала 142,59 грн за кілограм.

Сало в середньому вартувало 73,27 грн за кілограм, що на 0,7% більше, ніж у серпні минулого року. Що ж до м’ясопродуктів, то ковбаса варена першого ґатунку подорожчала на 2,1%. Середня ціна на цей продукт в серпні склала 99,49 грн за кілограм.

ІЦ УАК за матеріалами Meat-Inform

agroconf.org





Схожі новини
  • З початку року подешевшали курятина, яйця та сало
  • Інфляційний барометр: в Україні подорожчали всі види м’яса
  • Курятина стала дорожчою за свинину
  • Інфляційний барометр: курятина стала дорожчою за свинину
  • Свинина - дешевшає, риба та курятина — дорожчають

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.