Аграрний тиждень. Україна
» » Податків на 180 млн заплатила Володимир-Волинська птахофабрика з початку року
» » Податків на 180 млн заплатила Володимир-Волинська птахофабрика з початку року

Податків на 180 млн заплатила Володимир-Волинська птахофабрика з початку року


Податків на 180 млн заплатила Володимир-Волинська птахофабрика з початку року

 180 млн. гривень податків до різних типів бюджетів з початку року сплатив один з лідерів з виробництва м’яса птиці в Україні, Володимир-Волинська птахофабрика.


Наразі компанія розширює обсяги виробництва і добудовує новий потужний комплекс. Цього року буде завершена перша черга будівництва нового переробного комплексу птахофабрики.
 
“Володимир-Волинська птахофабрика з початку 2020 року сплатила майже 180 мільйонів гривень податків до різних бюджетів. З них до місцевих бюджетів надійшло понад 38 мільйонів гривень, а 141 мільйон до державного (майже 5 мільйонів військового збору). Наразі триває будівництво нового Комплексу переробки вартістю понад 38 мільйонів євро. Він дасть регіону збільшення надходжень до державних бюджетів у вигляді податків і нові робочі місця. На сьогодні птахофабрика забезпечує роботою понад 1 500 співробітників, із середньою зарплатою по підприємстві понад 12 тисяч гривень.
Керівники підприємства розповіли, що будівництво здійснюють згідно найсучасніших європейських технологій. А вже найближчим часом планують здати перший етап будівництва”, – йдеться на сторінці компанії у Facebook.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • 38 млн євро інвестували в будівництво м’ясопереробного комплексу на Волині
  • З початку року казна Дніпропетровської області поповнилась на 3,4 млрд. грн.
  • На Рівненщині майже 155 мільйонів гривень виплатять за оренду землі
  • В Україні від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів різних рівнів надійшло 211,3 млн гривень
  • У поточному році в АПК Сумщини планується залучити мільярд гривень

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.