Аграрний тиждень. Україна
» » За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже на 12,7 млрд грн
» » За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже на 12,7 млрд грн

За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже на 12,7 млрд грн


За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже на 12,7 млрд грн

З початку дії програми “Доступні кредити 5-7-9%” банки-партнери видали 5 373 позик на загальну суму в 12,7 млрд гривень. З них 9,1 млрд гривень були видані в якості рефінансування попередньо отриманих кредитів, 2,4 млрд підприємці отримали на капітальні інвестиції та 1,1 млрд гривень - антикризових кредитів під 3%.

За останній тиждень банки-учасники програми підписали 259 договорів на суму 519 млн грн. Традиційно, більше половини від загальної суми, а саме 61%, укладених за тиждень угод складають угоди з рефінансування попередньо виданих кредитів.

Найактивнішими учасниками програми залишаються підприємці із галузі сільського господарства (57%), торгівлі та виробництва(16%), а також промислової переробки (15%). За регіональною класифікацією лідерами є Львівська, Харківська та Одеська області.

Нагадаємо, Фонд розвитку підприємництва уклав угоди про співробітництво вже з 19-ма банками: АТ “Ощадбанк”, АБ “Укргазбанк”, АТ КБ “ПриватБанк”, АТ “Укрексімбанк”, АТ АКБ “Банк Львів”, ПАТ “ПУМБ”, АТ “БАНК АЛЬЯНС”, АТ “КРЕДОБАНК”, ПАТ “БАНК ВОСТОК”, АТ “Райффайзен Банк Аваль”, АТ “ТАСКОМБАНК”, АТ “Альфа-банк”, АТ “КБ «ГЛОБУС”, АТ “МЕГАБАНК”, АТ “ПОЛІКОМБАНК”, АТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”, АТ “ОТП Банк”, АТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК”, АТ “АГРОПРОСПЕРІС БАНК”.

ІЦ УАК за матеріалами me.gov.ua

agroconf.org





Схожі новини
  • За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано 10,8 млрд грн
  • Петрашко: 820 млн грн за тиждень та майже 10 млрд грн загалом - программа 5-7-9 фінансує розвиток українського бізнесу
  • Петрашко: Понад 9 млрд грн. вже профінансовано українському бізнесу за програмою 5-7-9
  • 330 нових доступних кредитів на суму в 652 мільйона гривень видали за минулий тиждень
  • Бізнесу профінансували за тиждень ще півмільярда гривень, загалом вже 6 млрд, - Петрашко

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.