Аграрний тиждень. Україна
» » Рада продовжила мораторій на продаж землі
» » Рада продовжила мораторій на продаж землі

Рада продовжила мораторій на продаж землі


Верховна рада України продовжила мораторій на продаж сільгоспземлі до 1 січня 2013 року. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна". За закон про внесення змiн до роздiлу 10 перехiдних положень Земельного кодексу України щодо заборони на вiдчуження та змiну цiльового призначення земель сiльськогосподарського призначення проголосували 275 народних депутатiв iз 318, зареєстрованих у залi засiдань.
Закон забороняє до 1 сiчня 2013 року вiдчуження i змiну цiльового призначення земельних дiлянок, призначених для ведення товарного сiльськогосподарського виробництва, особистого сiльського господарства. Закон також забороняє до 1 сiчня 2013 року вносити права на земельну дiлянку (пай) статутнi капiтали господарських товариств.

Нагадаємо, 9 грудня ВР прийняла у першому читанні законопроект "Про ринок земель", яким передбачається купівля-продаж земель сільськогосподарського призначення з 2013 року. Проте того ж дня депутати відмовилися продовжити мораторій, який закінчується з 1 січня 2012 року.





Схожі новини
  • Рада в першому читанні ухвалила мораторій на продаж земель
  • ВР не підтримала 2 законопроекти про продовження мораторію на продаж сільгоспземель
  • Комуністи пропонують продовжити мораторій на продаж сільськогосподарських земель
  • Комуністи пропонують продовжити мораторій на продаж землі до 2014 року
  • Заборона на продаж землі буде продовжена до 2013 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.