Аграрний тиждень. Україна
» » Відбулося засідання Президії ВГО «УАК»
» » Відбулося засідання Президії ВГО «УАК»

Відбулося засідання Президії ВГО «УАК»


Відбулося засідання Президії ВГО «УАК»

Під час засідання Президії ВГО «УАК» обговорили розробку Стратегії розвитку АПК, відновлення Міністерства аграрної політики і продовольства та процедуру висунення кандидатур на посаду Міністра аграрної політики і продовольства. Також президент ВГО «УАК» Леонід Козаченко презентував звіт про роботу УАК у 2020 році та окреслив основні напрямки діяльності ВГО «УАК» у 2021 році.

Члени Президії ухвалили рішення підтримати консолідовану позицію найбільших аграрних асоціацій та схвалити активну діяльність ВГО «УАК» щодо розробки Національної Стратегії розвитку АПК, відновлення Міністерства аграрної політики і продовольства та процедури висунення кандидатур на посаду Міністра аграрної політики і продовольства. Інформацію Козаченка Л.П. про роботу УАК у 2020 році та напрямки діяльності ВГО «УАК» у 2021 році взято до уваги. За результатами засідання Президії затверджено бюджет Української аграрної конфедерації на 2021 рік.

ІЦ УАК

agroconf.org





Схожі новини
  • Під час засідання Уряду заплановано брифінг за участі Міністра аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка
  • Підсумкова колегія Міністерства аграрної політики та продовольства України
  • Про розширене засідання бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН
  • Про Всеукраїнське зібрання вчених економістів-аграріїв в формі засідання Науково-експертної ради Мінагрополітики України
  • ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ РАДИ МІНАП

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.